Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 :-/[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 ben yokken naptiniz olum siz konuyu en ati ureticisi valla atinin kendisi sonra his gelir ardindan gigabyte asus vs. powercolorda fiyat/performans olarak en iyi kartlari cikarmis bir firmadir ama en iyi degildir. neyse kartin markasi gigabyte diye yazdim siz nie powercolor dediniz anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?PRODUCT_ID=VGA.AE541SAP02 169$+kdv'ymiş sıfır 9800pro[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Cumman'ı tanıdıgımdan ve bu konularda atıp tutanlardan sonra soyleyebılırımkı kendısı bu konularda cogu kısıden daha bılgıldır. Adam açıkladı Powercolor olayınıda taş gibi kaliteli ati kart ürettigini... O yüzden deşmeye gerek yok aynı konuyu zaten Baya saptı konu[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Arkadaşlar ati kartlar için birbirinize girmenize gerek yok,ati üretim standardını koyup denetliyor.bütün ati kartlart atinin minimum standartlarını karşılamak zorundalar.Ayrıca ati üst kartları kendi üretip üreticilere veriyor ki aynı fabrikadan çıkmış kartın üstünde ati,powercolor yada asus yazması birşeyi değiştirmiyor üretici bunlara bir fan birde bios ekleyip satıyor. Bu arada saphire 9800 pro 147 +kdv karizmada istediğin fiyat çok arkadaşım .9800 pro nun rayiç fiyatı 140 dolar civarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar