Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satilik Ati Radeon 9800pro

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:

bir firmanın iyi olup olmadığını sadece o firmanın siteine bakarak anlayabilme kabiliyetini nasıl kazandın ?

haha bak hala verdiğim linke bakmadan yorum yapmışsın. linke bakarsan firmayla ilgili olmadığını göreceksin. sitelerle ilgili olduğu ipucunu da ben vereyim ;)
Mesaj tarihi:
said:
cumman, 31 Mayıs 2005 23:18 tarihinde demiş ki:haha bak hala verdiğim linke bakmadan yorum yapmışsın. linke bakarsan firmayla ilgili olmadığını göreceksin. sitelerle ilgili olduğu ipucunu da ben vereyim ;)

zahmet edip bakıyorum merak etme.
internette ödül vercek yüzbinlerce site bulabilirsin.

ben sana hala 9800pro nun, tüm markalar için karşılaştırmasını yaptın mı merak ediyorum ?

3dmark, oyunlar vs. için hangi marka önde hiç kontrol ettin mi?

o/c için hangi marka daha uygun, hangisi daha kaliteli, daha düşük gecikmeli ram kullanmış bunlara baktın mı?

soğutma sistemleri default değerlerin üstünde ne kadar başarılı kontrol ettin mi?

ama gelip ürünün kendi sitesinin linklerini vermek, ki bu adresteki çoğu link, powercolor ürünlerin incelendiği siteler.

ayrıca kendi verdiğin linke dikkatle baksaydın powercolor 9800 pro için sadece bir adet link bulunduğunu görürdün

ayrıca benim powercolorla ilgili bir problemimin olmadığını anlamış olmanı beklerdim. bir markanın ürettiği modellerin hepsi bir numara olamaz diyorum, ve powercolor un önerildiğine hiç rastlamadığımı söyledm, hem bu 9800pro için hemde diğer modelleri için.

bu bulduğum tek link: kendi sitesinde, http://www.techtree.com/techtree/jsp/article.jsp?article_id=53312&cat_id=537&page=2

edit: resim, başka sitelerde gösterilemiyor

[Bu mesaj forgiver tarafından 31 Mayıs 2005 23:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
cumman sen bide HIS'in ödüllerine bak.
http://turkey.hisdigital.com/html/awards.php

33 sayfa orası dikkatinden kaçarsa diye söledim.
eheh[signature][hline]youth only zone!
Akvaryum Tutorial
I was so sentimental when you left, I even cried.
paramı kazanmak istion? al buraya üye ol
sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA

[Bu mesaj Fistan tarafından 31 Mayıs 2005 23:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
olamaz benim hiç bir ürünüm his marka değil ne yapcam ben şimdi, dandik dandik şeylere para vermişim, adamların sitesinde ne biçim ödül var hemde 33 sayfa
of ya üzüldüm şimdi :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
güzel bir link vermişsin. verdiğin test karşılaştırması sitesinde kaç bitlik kartlarla karşılaştırma yapılmış görmüşsündür sanırım. iyi bir nokta yakalamışsın ben kaçırmışım.

his in aldığı 33 sayfa ödül için yorum yapmak aptalca olur nedense 5 tane site 33 sayfalık ödül vermiş. ki 10 tane site var demeyin www.fistan.com un verdiği ödülleri başarı olarak kabul görmez. ciddi siteler önem görür. bilimsel makale gibidir demiştim. haala atlaya atlaya mesaj atıyorsunuz.
Mesaj tarihi:
said:
forgiver, 01 Haziran 2005 00:00 tarihinde demiş ki:
olamaz benim hiç bir ürünüm his marka değil ne yapcam ben şimdi, dandik dandik şeylere para vermişim, adamların sitesinde ne biçim ödül var hemde 33 sayfa
of ya üzüldüm şimdi :)

üzülme ben bir site açarım sana 55 sayfalık ödül veririm www.fistan.gom diye adres alalım seninde ödülün olsun ne gerek var :D
Mesaj tarihi:
cumman o verdiğim his2in resmi sitesi oluyor.
daha ne ciddi olabilir ki?
powercolorun ödülleri ile his'in ödülleri karşılaştırılamaz bile.[signature][hline]youth only zone!
Akvaryum Tutorial
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 01 Haziran 2005 00:08 tarihinde demiş ki:
cumman o verdiğim his2in resmi sitesi oluyor.
daha ne ciddi olabilir ki?
powercolorun ödülleri ile his'in ödülleri karşılaştırılamaz bile.

haha bak okumamışsın attığım mesajı. ben sana linkle ilgili bir şey demedimki ben sana ödül veren sitelerle ilgili post attım ben senin post okuyuşunu hiç sevmedimki ben senin gaza gelip araştırmadan mesaj atmanı sevdim.
Mesaj tarihi:
said:
cumman, 01 Haziran 2005 00:05 tarihinde demiş ki:
güzel bir link vermişsin. verdiğin test karşılaştırması sitesinde kaç bitlik kartlarla karşılaştırma yapılmış görmüşsündür sanırım. iyi bir nokta yakalamışsın ben kaçırmışım.

dostum bu meşhur powercolor ödülleri sayfasında bulabildiğim tek 9800 pro linki, bunla yetinmek zorunda bıraktım snei üzgünüm ama başka yok.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 01 Haziran 2005 00:11 tarihinde demiş ki:
ben seni sevmedim.

teşekkür ederim.
Arkadaşlar ben burda laf sokmak istemiyorum. Benim üzüldüğüm şey tam olarak araştırmadan kulaktan dolma bilgilerle tartışıyorsunuz. Şimdi burda his ile powercolorun yaptığı yatırımlar hakkında tartışsak yada powercolorun argesinin boyutunda yada hisin açacağı yeni fabrika yada ne kadar argeye yatırdığını tartışsak daha iyi değilmiydi?
Mesaj tarihi:
bura pazar alanı kirlettik adamın dükanını yeteri kadar.
başka bi topicde görüşmek üzere.
ati'de en iyi HIS.
powercolor sux.[signature][hline]youth only zone!
Akvaryum Tutorial
Mesaj tarihi:
said:
forgiver, 01 Haziran 2005 00:12 tarihinde demiş ki:
said:
cumman, 01 Haziran 2005 00:05 tarihinde demiş ki:

dostum bu meşhur powercolor ödülleri sayfasında bulabildiğim tek 9800 pro linki, bunla yetinmek zorunda bıraktım snei üzgünüm ama başka yok.

bak ne farkettik araştırınca birşeyler buluna-biliyormuş. fakat daha yeni yeni araştırmaya başladığına bağlıyorum az bilgi bulabilmeni. en azından 1 seneye istediğin herşeyi bulacaksın ;)
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 01 Haziran 2005 00:14 tarihinde demiş ki:
bura pazar alanı kirlettik adamın dükanını yeteri kadar.
başka bi topicde görüşmek üzere.
ati'de en iyi HIS.
powercolor sux.

his nobreyi almış sıra mondragondaymış ahahahah
Mesaj tarihi:
ya hala araştırmadan vs. diyorsun ? , sen hala kartı kendi sitelerinde kaç tane siteden link almış ona bakıyorsun, böyle bir kalite testi mi olur. güldürme beni, adam gibi 3d mark skorları, oyun fpslerine bak, hangisi iyi gör.

ayrıca bilgin varsa anlat cirolarını, arge olaylarını şirketlerin, bizde faydalanalım, dinleyelim :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
said:
forgiver, 01 Haziran 2005 00:16 tarihinde demiş ki:
ya hala araştırmadan vs. diyorsun ? , sen hala kartı kendi sitelerinde kaç tane siteden link almış ona bakıyorsun, böyle bir kalite testi mi olur. güldürme beni, adam gibi 3d mark skorları, oyun fpslerine bak, hangisi iyi gör.

ayrıca bilgin varsa anlat cirolarını, arge olaylarını şirketlerin, bizde faydalanalım, dinleyelim :)

tabiiki anlatırım mutluda olurum. bilgi paylaştıkça büyür. bizim memleketimiz niye bu durumlara geldi sanıyorsunuz. insanlar savunduğu şeyleri okuyarak bilgilenerek savunsaydı böylemi olurduk? eğer istersen öms den icq numaramı verebilirim ordan konuşabiliriz. burada çok kalabalık yapmayalım.
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 01 Haziran 2005 00:17 tarihinde demiş ki:
powercolor gaymiş.

hım bak bak koş koşş hakan şükür topu 90 a takmış al eline tabancanı fırla sokakklaraa hadiiiiii . koşki sokaklara bilimden uzaklaş. uzaklaşki temizlensin biraz. temizlensinki işgal etttiğin yere birisi gelip birşeyler öğrensin
Mesaj tarihi:
said:
forgiver, 01 Haziran 2005 00:19 tarihinde demiş ki:
burda paylaş ki herkes öğrensin, niye sadece ben öğreniyom, paylaşalım bilgilerimizi

çok fazla giremiyorum siteye. sadece akşamları 10 15 dakka bakabiliyorum. iş güç malum çok yoğunum. ama icq da online olduğum zamanlarda sorularını yanıtlayabilirim.
  • Yeni Oluştur...