Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

köpekim ve benn

hulahoppadanayar

Öne çıkan mesajlar

benim 1 tane köpeğim var adı kont,
çok tatlı 10 gün sonra 3 aylık olcak
rottweiler ve alman kurdu kırması
yalnız ben bu köpeği kimseeyle paylaşmak istemiyorum, sadece ben seveyim sadece ben vbesleyeyim istiyorum, sadece ben eğiteyim, sadece bana itaat etsin, başkası komut verince uymasın uymasın istiyorum

bilmiyorum belkide köpeğimi kıskanıyorum ama neden böyle oluyor bilmiyorum
bu biraz bencillki gibi olabilir ama normalde hiç böyle değilim neden böyle oluyor?[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:
evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.
.

Sosyal ağlarda paylaş

insan çok sevince böyle oluyo,kimseyle paylaşmak istemiyosun hep senle ilgilensin,seni sevsin istiyosun .sevgiden kaynaklanıyo bunlar ama abartmaya da lüzum yok tabi herşey tadında guzel[signature][hline]İdealist kısa dönemi düşünmez.Çıkarcı uzun dönemi önemsemez.Gerçekçi ise kısa dönemde yapılan veya yapılmayanların uzun dönemi belirlediğine inanır...
Sosyal ağlarda paylaş

boyle mezarlik vardi bir tane hatirlamiyorum hangisi kapisinda kocaman harflerle "her canli olumu tadacaktir!" yaziyordu araba ile gecerken goze carpiyordu hep,tam nasil olsa olecem gazlayim bari 300'le duvara gireyim muhabbeti yaratir :) bu arada daldan dala :D[signature][hline]# vesmor a.k.a Ripper a.k.a wD
karma$ik insanimsi ya$am formu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...