hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 benim 1 tane köpeğim var adı kont, çok tatlı 10 gün sonra 3 aylık olcak rottweiler ve alman kurdu kırması yalnız ben bu köpeği kimseeyle paylaşmak istemiyorum, sadece ben seveyim sadece ben vbesleyeyim istiyorum, sadece ben eğiteyim, sadece bana itaat etsin, başkası komut verince uymasın uymasın istiyorum bilmiyorum belkide köpeğimi kıskanıyorum ama neden böyle oluyor bilmiyorum bu biraz bencillki gibi olabilir ama normalde hiç böyle değilim neden böyle oluyor?[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 insan çok sevince böyle oluyo,kimseyle paylaşmak istemiyosun hep senle ilgilensin,seni sevsin istiyosun .sevgiden kaynaklanıyo bunlar ama abartmaya da lüzum yok tabi herşey tadında guzel[signature][hline]İdealist kısa dönemi düşünmez.Çıkarcı uzun dönemi önemsemez.Gerçekçi ise kısa dönemde yapılan veya yapılmayanların uzun dönemi belirlediğine inanır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 çok seviyosun ondan ne güzel işte 1 ay sonra bende alıyorum köpek aynı duyguları paylaşıcam seninle inşallah.[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 fastreload , o köpek ölecek bir gün farkındasın di mi :)[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Abi köpeine bağlılık çok garip bişi bende öyleyim aynen senin gibi düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: HymnOfSnuk, 05 Haziran 2005 15:57 tarihinde demiş ki: fastreload , o köpek ölecek bir gün farkındasın di mi :) hepimiz ölecegiz ,bir gün .. farkindasin mi?[signature][hline]Do what thou wilt, shall be the whole of the Law.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: HymnOfSnuk, 05 Haziran 2005 15:57 tarihinde demiş ki: fastreload , o köpek ölecek bir gün farkındasın di mi :) bunu düşünmek bile çok kötü.[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 boyle mezarlik vardi bir tane hatirlamiyorum hangisi kapisinda kocaman harflerle "her canli olumu tadacaktir!" yaziyordu araba ile gecerken goze carpiyordu hep,tam nasil olsa olecem gazlayim bari 300'le duvara gireyim muhabbeti yaratir :) bu arada daldan dala :D[signature][hline]# vesmor a.k.a Ripper a.k.a wD karma$ik insanimsi ya$am formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: HymnOfSnuk, 05 Haziran 2005 15:57 tarihinde demiş ki: fastreload , o köpek ölecek bir gün farkındasın di mi :) hastamısın sen ya[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 benim de bi kuşum vardı aynen senin gini düşünüyodum .öldüğünde çok sarsılmıştım.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 fastreload sen kopegıne aşık olmussun.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 :) benimde kopegim var ama sevmiyorum.gerçi oda beni sevmez pek :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar