Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 bana önerirmisiniz aşşağıdaki albümlerden hangisi daha iyi.ben ilk albümü arkadaşta dinledim hoşuma gitti. Discography 2003 - Damnation and a Day "From Genesis to Nemesis" 2002 - Lovecraft & Witch Hearts 2001 - Bitter Suites to Succubi 2000 - Midian 1999 - From Cradle to Enslave 1998 - Cruelty and The Beast 1996 - Dark Faerytales In Phallustein 1996 - Dusk and Her Embrace 1994 - The Principe of Evil Made Flesh[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Cruelty and The Beast'ı al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 hepsını sıra ıle al bence[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 hicbirini alma git abigorun butun albumlerini al daha memnun olur bana dua edersin.ama illaki ben cof dinlicem popcu olucam diosan cruelty and the beast i al[hline]It's Darker Than You Think! Icq:51082508 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 sen bi kez geççeksiz cradle falan. amorphis in ilk albümünden itibaren alıcaksın dinliceksin sonra vay craven abi ayağını öpem demeye geliceksin.[hline] www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
himmelberget Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 1996 - Dark Faerytales In Phallustein (hossanas in extremis sarkisinin ilk 1 dk si bitirir herkesi ve hicbir konserlerinde calinmamistir ya da calinanamamistir) 1996 - Dusk and Her Embrace 1994 - The Principe of Evil Made Flesh satarim istersen sana bu albumlerin orijinal cdlerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 bence mp3 cd sini al, bi dinne, sonra begendigin albumleri alirsin, kendi adima: the principle of evil made flesh'i ve cruelty and the beast'i tavsiye ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 said: Craven, 18 June 2003 12:39 tarihinde demiş ki: sen bi kez geççeksiz cradle falan. amorphis in ilk albümünden itibaren alıcaksın dinliceksin sonra vay craven abi ayağını öpem demeye geliceksin.[hline] www.hayalkent.net/freestyle :)[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 hossanas in extremis'in diğer adı the rape and ruin of angels bulamayanlara yardım:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Hiçbirini almasan?...[hline]Ben akıllıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Bence Dusk and Her Embrace veya Midian i al.[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
himmelberget Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 1996 dans sonraki albumlerini kesinlikle alma. diledigin ruhu bulamazsin o albumlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 ben satarım sana istersen orjinal cruelty and the beast i.2cd icinde bonus cd war bide.vempire albumunude satarim orjinal.[hline]It's Darker Than You Think! Icq:51082508 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar