Nebuch Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 evet beyler level 36 yım ve tıkandım death knight demeyin oırası ana baba gunu başka nası kasılacak bi yardım...[signature][hline][/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]Neodammerung[/b] [/b]çizim galerim[/b]
XANTOR Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 ya köpek kesecen yada blood seeker
Nebuch Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 kopek derken smilda mı?[signature][hline][/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]Neodammerung[/b] [/b]çizim galerim[/b]
XANTOR Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 yok byüklerinden megateron falan kallugadaki partyler genelde işe yarar yada raiba da kesebilirsin
Nebuch Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 saol[signature][hline][/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]Neodammerung[/b] [/b]çizim galerim[/b]
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 orc san zombiden çıkma humansan rabia ve keluga dan çıkma
Nebuch Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 orc değil tuarek :D[signature][hline][/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]Neodammerung[/b] [/b]çizim galerim[/b]
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 cz beast[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin
Nebuch Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 o ne ola?[signature][hline][/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]Neodammerung[/b] [/b]çizim galerim[/b]
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Ben lvl40 ım hala DK kasıyorum..Sanırım boşa vakit harcıyorum.Eslant a gitmeyi düşünüyordum ama kasar dediler..Ne yapacağını bilememek boşa vakit harcamaktan da kötü bence.
Nebuch Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 ben warriorum bu arada[signature][hline][/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]Neodammerung[/b] [/b]çizim galerim[/b]
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Kalluga daki büyük köpekler ve Shadow Seeker.
XANTOR Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 pardon blood seeker yazmışım ama shadow seeker yazmak istemiştim özür
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Bir priest bir savasci ile dk partisi de hiç fena deildir.
tosun_pasa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 "kopek" olarak lanse edilen arkada$lar megantheron'lar olsa gerek..[signature][hline]hakiki tosun pa$a benim!
CaNNi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 lard orc kes. Kallugada.[signature][hline]Nick: CaNNi Server: Beramus lvl: 55++ vs....
BLue_dEEp Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 en güzel exp goblinde zombide kasabilirsin sen orc musun ?[signature][hline]Nick....:Martana Job.....:Archmage Server.:Ares Lvl......:6X Clan....:Eternals
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 ya cz beast diyoruz bocalamayın adamın kafasını boşuna. al bi healer fln 2 kişi party yapın colony zoneda beast kesin. yada 3 kişi yapın daha seri kesersiniz. 1 healer 2 melee[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin
SoLaReS Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Kalluga'ya git party'e gir.. Megantheron kes bence... Tek kasmak istiyosan Gene Kalluga'da Skeleton Knight Kes.. hem çok zevkli oluyo hiç sıkılmıyosun...Benden sölemesi bende 34'ten sonra orda kastım...[signature][hline]Nick : SoLaReS Clan : 1907 Server : Ares Nation : El Morad Level : 41+ İki Kişinin Bildiği Sır DEĞİLDİR!!!!
SoLaReS Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Artık beni skeleton Knight lar kesmiyo gidiyom eslant a urruk hai kesiyom... :D[signature][hline]Nick : SoLaReS Clan : 1907 Server : Ares Nation : El Morad Level : 41+ İki Kişinin Bildiği Sır DEĞİLDİR!!!!
Öne çıkan mesajlar