kaleidoscopic Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: RedallHoor, 04 Haziran 2005 17:55 tarihinde demiş ki: Davul çalıyordum.. şunu her gördüğümde inatla aklımda bir davul-zurna ekibi geliyor:) kutlamayı da ihmal etmiyoruz tabii :tebrikz:[signature][hline]Borbag müslüman olduuuu. ve adını kaleidoscopic olarak değiştirdiiii. Then I wake its kaleidoscopic mind... bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Korax Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 illa bi dalgaya alcanız çocuu gayet iyide davul çalıyo hem :)[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Çocuuuu :) Chopcucu Heh Vuymayın abileyy[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Korax Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Sezerciğin filminden bi alıntı: Duy sütçü dede vuyma,dökme o sütü,beni çok döv vuy kıy kemikleyimi ama dökme o sütü :( muahah :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
uncla Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 tebrikler :)[signature][hline]nothing
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 tuh 12. olmusuz ssdfs iyi oldu valla muzik hocası cok boburleniyordu susar simdi:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Arkadaşlar Kayıt şuan elime geçti Korax kardeşim yardım ediyor geliyor anlıyacağınız kayıt[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Korax Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 eheh dinlemeden koymam :)[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Angelfire Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: DeamoN, 05 Haziran 2005 14:13 tarihinde demiş ki: su torn çalanlar angelfire ın arkadasları sanırım 2 sene oldu herhalde demolarını yollamıslardı gayet başarılı idi onlarsa onlar emre yeni kayıtları var şimdi ahmetin bi kaç bestesi var ne diyim hastasıyım ahmedin :)[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber...
Angelfire Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 redall hoca bu kayıt yarışmadaki performans değil dimi ben direk bateriye daldım kulak onu çekio belki kalitesi düşük olduğu içindir[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber...
Berk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 tebrik ederim, çaldığınız grubu sevmesem bile iyi işte, ilerde bir şekilde gurbun önünü açacak bir ödül olur bu , ne güze
Öne çıkan mesajlar