Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Pati buluşmalarının tercihi, yaş ortalamasının bazen çok düştüğü güzide bir yerimiz.Nevizade'de dir yine. Efesli tabelası vardır.Teras'ı vardır, ama barla terasın müziği asla bir olmaz.Fiyatına göre az sulu birası vardır.Tavsiyem 2. kattır. Çok kişi gitmeyin konuşamazsınız, konuşsanızda duyuramazsınız kendinizi.(20:00-Kapanış'a kadar geçerlidir)[signature][hline]I want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 akdeniz bozdu kesinlikle geçen gün giriyorduk eminem çalmaya baladı aynı hızla çıktık diyeyim ben sana nala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 ist'ye gittiğimde uradığım mekanlardandı..Girdiğime gittiğime pişman oldum ya .[signature][hline]Kill For You ! / Genç FB I love this game ! San Antonio Spurs Fan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 ayrica "liselim" sarkisindaki fantazileri gerceklestirebilmeniz mumkundur, zira erken saatlerde giriste kimlik sorulmadigindan cevre okullarin 18 yasi kucukleri burda toplanir... sahsen nefret ederim hehe[signature][hline]"Still every ghost must haunt in its own way" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 gittiğimde 15 yaş grubu vardı zaten bişiler içip fırladım.[signature][hline]Kill For You ! / Genç FB I love this game ! San Antonio Spurs Fan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Ucuz bira.Iyi bira demek olmasa da uygun bira demektir. Eminem'e rastlamadım hiç.[signature][hline]I want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 said: -Kobe-, 12 Ocak 2005 22:27 tarihinde demiş ki: gittiğimde 15 yaş grubu vardı zaten bişiler içip fırladım. Onları geç saatlerde kovalıyolardı en son ehauhe.[signature][hline]I want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 En sevdiğim yerdir.. Ama bozmaya başladı doru... Ama vaz geçmeyiz... Biraların sulu oldunu da bi senden duydum Umur..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Duymaya devam edeceksindirde.[signature][hline]I want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Yok öle bişe Umur sallama şimdi.. yani eskiden yoktu.. Ben en son sen warken gittim ztn eylülden beri gitmedim...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 said: CrayTotem, 12 Ocak 2005 22:38 tarihinde demiş ki: Ben en son sen warken gittim E o zaman benim kusturma fetişimi depreştirecek kadar sarhoştun zaten.Normaldir hatırlamaman. 70'lik arjantine dünyada her yerde su katılır. Elde olan birşey değil, konsantre olması gereken yavşak bira.[signature][hline]I want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 valla limandan sonra nevizadeye bir gittik, biralar sulu arpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Geçen cumartesi gittim çok rezil bir mekan olmuş orası geçen sene ne güzeldi daha düzgün bir ortam vardı şimdi biraz bozulmuş.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 sulu bira + plastik patates, seviyesiz elemanlar ve çocuk çoluk mekanı. adı çıkmış bi kere. ucuz, sıcak şarabı güzel sadece. inanılmaz bi müzik arşivi var(bende yok o arşiv o derece) ama işte piyasa olmuş iyice. başka yerler keşfedin nevizade'de, imam adnan'da...[signature][hline]Sabancı ve kafam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsis7ekho Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 akdeniz bir alışkanlık gibi. adama her defasında vişne suyu istemedim, votka vişne istedim demek zorunda kalmama ragmen seviyorum orayı. zaidral'la beraber gitmek işkence oluyor orası ayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 akdeniz süper bir mekandır. Taksim'de en sevdiğim barlardan bi tanesi. Güzeldir..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Manfred Man-Doo wah | arşiv*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 sevmedim ben burayı.[signature][hline]Light in the shadows has words to say Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 ya akdeniz fena diil de,calisn elemanlari hic mi hic sarmiiyo..gitmek istemiorm o yuzden..ayrica oturma yerleri de pek rahat deil acikcasi..yine de gidilmez bi yer deil,gidin gorun 1 kere[signature][hline]Su olsam , Ates olsam www.tev.gov.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar