ucanadam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 rainbow çok güzel bir grup (hard rock) oldies sevenler için... tavsiye ederim http://www.darkelucidation.com/rainbow_discography.php[signature][hline]bu ne biçim bir imza dediğinizi duyar gibi oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 katılıorum. bende bir best of cdsi vardı ama maalesef annem kaybetti. boşluğunu dolduramadığım, çok kaliteli bir grup.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 bi de uçanadam, full mp3'ünü bulabileceğim bir yer var mı?[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Hmm adini duymustum ama hic dinlemedim. Bi dinliim bakiim.[signature][hline]Isso The Drummer........MSN Davulcular Mekani! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: nileppezdel, 05 Haziran 2005 23:24 tarihinde demiş ki: bi de uçanadam, full mp3'ünü bulabileceğim bir yer var mı? kadıköy de akmar ın olduğu sokakta katlı otoparkın yanında roll müzik var...[signature][hline]bu ne biçim bir imza dediğinizi duyar gibi oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 iskender kebap'ın arka sokağı mı? hani iki tane dershane var??[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 iskender kebapı bilmiyorum ama final dergisi dershanesi var 2. dershaneyi bilmiyorum...[signature][hline]bu ne biçim bir imza dediğinizi duyar gibi oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 long live rock and roll albumunu siddetle tavsiye ederim... dinlediim en gsel albumlerden biridir[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 ben öteki dershanedeyim. ilk fırsatta alıcam. eywallah.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 aklıma gelen bikaç güzel şarkısını yazayım... lost in hollywood i surrender makin' love rainbow eyes power ...[signature][hline]bu ne biçim bir imza dediğinizi duyar gibi oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 lost in hollywood ve i surrender'ı dinledim. Diğerlerini bilmiorum. Uygun olur mu bilmem ama kaç yaşındasın? Ben 15 yaşındayım, klasik rock dinliorum. Bu konuda konuşacak, tartışacak ve tavsiyeler alacak insanlar alıorum. Eğer benden büyüksen bir iki grup-şarkı tavsiye edebilir misin?[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Yaw bu heriflerin gitaristimi ne richie blackmore değilmi (nasıl yazıldığını bilmiom) herif Are you sleeping brother bilmemneyi coverladıydı son şarkıydı Rainbow rainbow albümünde sanırım hatırlayamıyorum 7 8 sene oldu dinlemeyeli :D[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 gates of babylon bence en gsel sarkılarıdır.. bnce ilk bnu indirin yada dediim gbi long live rock and roll!u alın onn icinde bu sarkı zten...:)[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: nileppezdel, 05 Haziran 2005 23:43 tarihinde demiş ki: lost in hollywood ve i surrender'ı dinledim. Diğerlerini bilmiorum. Uygun olur mu bilmem ama kaç yaşındasın? Ben 15 yaşındayım, klasik rock dinliorum. Bu konuda konuşacak, tartışacak ve tavsiyeler alacak insanlar alıorum. Eğer benden büyüksen bir iki grup-şarkı tavsiye edebilir misin? ben 17 yaşındayım http://forum.paticik.com/view.php?id=120902[signature][hline]bu ne biçim bir imza dediğinizi duyar gibi oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 saol. Adını duydum ama hiç dinlemedim. Onu da bulurum heralde roll müzikte.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar