Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rainbow

ucanadam

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
nileppezdel, 05 Haziran 2005 23:24 tarihinde demiş ki:
bi de uçanadam, full mp3'ünü bulabileceğim bir yer var mı?

kadıköy de akmar ın olduğu sokakta katlı otoparkın yanında roll müzik var...[signature][hline]bu ne biçim bir imza dediğinizi duyar gibi oluyorum
Mesaj tarihi:
aklıma gelen bikaç güzel şarkısını yazayım...
lost in hollywood
i surrender
makin' love
rainbow eyes
power
...[signature][hline]bu ne biçim bir imza dediğinizi duyar gibi oluyorum
Mesaj tarihi:
lost in hollywood ve i surrender'ı dinledim. Diğerlerini bilmiorum. Uygun olur mu bilmem ama kaç yaşındasın? Ben 15 yaşındayım, klasik rock dinliorum. Bu konuda konuşacak, tartışacak ve tavsiyeler alacak insanlar alıorum. Eğer benden büyüksen bir iki grup-şarkı tavsiye edebilir misin?[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
Mesaj tarihi:
Yaw bu heriflerin gitaristimi ne richie blackmore değilmi (nasıl yazıldığını bilmiom) herif Are you sleeping brother bilmemneyi coverladıydı son şarkıydı Rainbow rainbow albümünde sanırım hatırlayamıyorum 7 8 sene oldu dinlemeyeli :D[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
Mesaj tarihi:
gates of babylon bence en gsel sarkılarıdır.. bnce ilk bnu indirin yada dediim gbi long live rock and roll!u alın onn icinde bu sarkı zten...:)[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen
Mesaj tarihi:
said:
nileppezdel, 05 Haziran 2005 23:43 tarihinde demiş ki:
lost in hollywood ve i surrender'ı dinledim. Diğerlerini bilmiorum. Uygun olur mu bilmem ama kaç yaşındasın? Ben 15 yaşındayım, klasik rock dinliorum. Bu konuda konuşacak, tartışacak ve tavsiyeler alacak insanlar alıorum. Eğer benden büyüksen bir iki grup-şarkı tavsiye edebilir misin?

ben 17 yaşındayım
http://forum.paticik.com/view.php?id=120902[signature][hline]bu ne biçim bir imza dediğinizi duyar gibi oluyorum
  • Yeni Oluştur...