Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rainbow

ucanadam

Öne çıkan mesajlar

lost in hollywood ve i surrender'ı dinledim. Diğerlerini bilmiorum. Uygun olur mu bilmem ama kaç yaşındasın? Ben 15 yaşındayım, klasik rock dinliorum. Bu konuda konuşacak, tartışacak ve tavsiyeler alacak insanlar alıorum. Eğer benden büyüksen bir iki grup-şarkı tavsiye edebilir misin?[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
Sosyal ağlarda paylaş

Yaw bu heriflerin gitaristimi ne richie blackmore değilmi (nasıl yazıldığını bilmiom) herif Are you sleeping brother bilmemneyi coverladıydı son şarkıydı Rainbow rainbow albümünde sanırım hatırlayamıyorum 7 8 sene oldu dinlemeyeli :D[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nileppezdel, 05 Haziran 2005 23:43 tarihinde demiş ki:
lost in hollywood ve i surrender'ı dinledim. Diğerlerini bilmiorum. Uygun olur mu bilmem ama kaç yaşındasın? Ben 15 yaşındayım, klasik rock dinliorum. Bu konuda konuşacak, tartışacak ve tavsiyeler alacak insanlar alıorum. Eğer benden büyüksen bir iki grup-şarkı tavsiye edebilir misin?

ben 17 yaşındayım
http://forum.paticik.com/view.php?id=120902[signature][hline]bu ne biçim bir imza dediğinizi duyar gibi oluyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...