Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Şu an şehir dışındayım ve kullanamadığım 256k normal tarifemi kotalı yapmak istiyorum, nasıl yapacağım?[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 telefon sahibi gidiyor telekoma orda bi form var dolduruyorsun veriyorsun.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Santralin bağlı olduğu şubeye gitmek lazım değil mi?[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 yasemin[signature][hline]ciddi uykum geldi ya kusra bakmayın -->>para --->> para paticik ne der bu işe paraa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Evet. mesela bizim telefon arapsuyu'na baglı arapsuyu telekoma gidiyorum. yoksa başka bi telekomdan yapmıyolar.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: -DoruK-, 05 Haziran 2005 18:12 tarihinde demiş ki: yasemin hö?[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Peki adsl i 4 aylığına açtırıp sonra kapattırmak mümkün mü ?[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq Just keep on trying, keep on flying, I will be the light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Bi dilekçe yazıyorsun mesela Güzelyalı türktelekom müdürlüğüne; xxxx numaralı abonenizim. Şu anda olan xxxx tarifemi xxxx şeklinde değiştirmek istiyorum. Gereğinin yapılmasını arz ederim imza telefon kimin üstüne kayıtlıysa ve isim Sonra bu kağıdı götürüp veriyorsunuz[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 O zaman yalan oldu yav, neyse artık 1-2 ay telekoma boşuna para ödeyeceğim. daha doğrusu daha çok para :). [Bu mesaj Silphatos tarafından 05 Haziran 2005 19:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 kapattip actirmak en buyuk i$kence zaten,birdaha paralar ode,birdaha 7 gun bekle,birdaha $ifre bekle vs.[signature][hline]# vesmor a.k.a Ripper a.k.a wD karma$ik insanimsi ya$am formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 harbi acinca tam acacaksin :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Kapattırmayı zaten düşünmemek lazım, cız olur sonra ehh[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: Seregwethrin, 05 Haziran 2005 18:19 tarihinde demiş ki: Bi dilekçe yazıyorsun mesela Güzelyalı türktelekom müdürlüğüne; xxxx numaralı abonenizim. Şu anda olan xxxx tarifemi xxxx şeklinde değiştirmek istiyorum. Gereğinin yapılmasını arz ederim imza telefon kimin üstüne kayıtlıysa ve isim Sonra bu kağıdı götürüp veriyorsunuz dedem köydeydi, hatta onun üzerineydi, bunun aynısını yazdım bitanede imza salladım, kimse bişey sormadı verdim dilekçeyi, verdiğim ay içersinde tarife değişti, tel üzerinize değilse bu taktiği deneyin bir tavsiye: dilekçeyi verceğiniz kişiyi önceden öğrenip hat benim üzerime ne yapmam gerekiyo değiştirmek için, triblerine girin, olaki nufüz cüzdanı vs. ister, işimiz yarım kalmaya[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar