vesmor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 bu oda icin ruhumu satarim (son guncellemelerle - nds,psp,ps3,xbox360 filan)[signature][hline]# vesmor a.k.a Ripper a.k.a wD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Çenem klavyeye düştü !?!?!?[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq Just keep on trying, keep on flying, I will be the light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Bunlarla oyun oynamak insanın üstüne yakısanı giymesiyle başlar :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu][ quote ]Apache, 03 Haziran 2005 23:59 tarihinde demiş ki:bigün dövelim çocukları pvp olur[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 ya bence bunu görüpte abartmamak laızm.normal bişekilde her ay bell bir miktar bi yere koyarsanız sizde yaparsınız bunu.adamın hobisi o demekki.ben 7 .sınıfa giderken super nintendom vardı kassam daha sonra sega bilimum zart zurtuda alırıdm sonra ps1 vs vs. birde amerikada bu konsollar(ps2 xbox) 100-200 doalr arası gidiyor rahat toplamak :)[signature][hline]Demon Of The Fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 abicim ordaki en az 106 ekran tv ve home theatre ses sistemi bi kere şu anın parasıyla 5000$ falan.. Ayrıca tahmin ediyorum ki alınan her konsol ilk çıktığında alınmış adamın peder oldukça yüksek gelirli ya da çocuğunun isteklerine çok düşkün hatta adamın peder diyorumda bunu pederin kendi bile yapmış olabilir :).Oyunlara gelince oyun olarak abartılacak birşey yok ordaki oyunlar en az 10 yıl içinde toplanmış ve 500 tane oyun varsa bende 8-9 yıl içinde 800-900 tane oyun vardı rahat her birini saklamış olsaydım.. 50 tane de orjinal cd vardır hala şu an. (20-30 tane atari kaseti ve 15 tane sega plus mi ne kaseti de vardı :P) Ha adamı tebrik ediyorum çünkü o kadar konsolun o kadar oynunu hala birarada tutabilmiş ehe ben oyun cd'lerimi artık düzenli olarak 50-60 tanesini 4-5 ayda bir atıyorum kapaklarını saklıyorum hoş artık kapak mapak vermiyolar ama yinede 30-40 tane boş kapağım var yeni aldığım poşet oyunları içine koymama ramen :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seyyah Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 hmm bence burası bunları satan bir adamın evidir :).[signature][hline]Seyyah olup şu âlemi gezerim. Bir dost bulamadım gün akşam oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 yalnız amma çok kıskanç varmış forumda herkes cevap yazarken ezikte şu yok ezikte bu yok diye çıkıyor :p[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Amanınnn yaraaabiiii!!![signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 yuh... evin şu anki halini merak ediyorum[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 bence adam hayatı boyunca yemediği kufuru yedi.... (şahsen benden yedi)[signature][hline]I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 benim evde bunlar olsa korkudan eve girmem cunku cıkamam sonra :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 insanlık dısı bi gruntu bence... :) herif hayatı byunca cıkan btun konsolları toplamıs resmen... bide her bi konsollarında en az 14-15 tane oyunu var orda...[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Bu adama yazık ya.. heralde adam sakat faln sosyal hayatı yok böle bişiyi kaçış yolu olarak kullanmış.. yada çok parası olan ama boş işlerle uraşan bi adam kroyum ama para bende demiş almış dükkanı eve getirmiş resim çekmiş bakın lan demiş..[signature][hline]Siamonun Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeniceri Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 sosyete bebesinin evi işte nolcak[signature][hline]***Bugarea*** - **Anti-Pati** - *Disspanzer* - *Dr. Fuchs* - *Mehteran* - *SonEfsane* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 evet ben de görmüştüm bunu bir benzeri de vardı bir yerlerde, koyulmuş olabilir paticik e[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Yok yok!![signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind Suspect creator is to be judging right Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 yani yuh seni tebrik ederim de şu süper nintendo konsolunu gördüm önlerde bana onun joystici lazım nasıl temin ederim biliyormusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 http://www.nescapades.com/gameroom.htm[signature][hline]karnım aççç! iPod fonuna yardımda bulunun enteresan şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 orda bi servet yatıyo... (birinci resim)[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 babası atarici bu çocuğun demek ki..[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 bu ne be oha demekten baska bişi diyemiyorum...[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 OOOOOHHHA YUUUUHHHH CUSSSSSSSSSS MUSSS PUST HASSS NE LENN BYUUU OHANDANES E PIZZA HUT I UNUTMSSNZ[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar