Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kalbi Dayanmayan Girmesin!!!!!

Xaero

Öne çıkan mesajlar

Bunlarla oyun oynamak insanın üstüne yakısanı giymesiyle başlar :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
[ quote ]Apache, 03 Haziran 2005 23:59 tarihinde demiş ki:bigün dövelim çocukları pvp olur[ /quote ]
Sosyal ağlarda paylaş

ya bence bunu görüpte abartmamak laızm.normal bişekilde her ay bell bir miktar bi yere koyarsanız sizde yaparsınız bunu.adamın hobisi o demekki.ben 7 .sınıfa giderken super nintendom vardı kassam daha sonra sega bilimum zart zurtuda alırıdm sonra ps1 vs vs.

birde amerikada bu konsollar(ps2 xbox) 100-200 doalr arası gidiyor rahat toplamak :)[signature][hline]Demon Of The Fall...
Sosyal ağlarda paylaş

abicim ordaki en az 106 ekran tv ve home theatre ses sistemi bi kere şu anın parasıyla 5000$ falan.. Ayrıca tahmin ediyorum ki alınan her konsol ilk çıktığında alınmış adamın peder oldukça yüksek gelirli ya da çocuğunun isteklerine çok düşkün hatta adamın peder diyorumda bunu pederin kendi bile yapmış olabilir :).Oyunlara gelince oyun olarak abartılacak birşey yok ordaki oyunlar en az 10 yıl içinde toplanmış ve 500 tane oyun varsa bende 8-9 yıl içinde 800-900 tane oyun vardı rahat her birini saklamış olsaydım.. 50 tane de orjinal cd vardır hala şu an. (20-30 tane atari kaseti ve 15 tane sega plus mi ne kaseti de vardı :P) Ha adamı tebrik ediyorum çünkü o kadar konsolun o kadar oynunu hala birarada tutabilmiş ehe ben oyun cd'lerimi artık düzenli olarak 50-60 tanesini 4-5 ayda bir atıyorum kapaklarını saklıyorum hoş artık kapak mapak vermiyolar ama yinede 30-40 tane boş kapağım var yeni aldığım poşet oyunları içine koymama ramen :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Sosyal ağlarda paylaş

OOOOOHHHA YUUUUHHHH CUSSSSSSSSSS MUSSS PUST HASSS NE LENN BYUUU OHANDANES E PIZZA HUT I UNUTMSSNZ[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...