CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 simdi gordum COOOOK SİRİİİİN: P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life
karabocek Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 ahaha yerim çok tatlı lan..yanaklarından tutucan onun böle alıcan koynuna :D[signature][hline]Güçlü ve akıllı olanlar genelde yalnız olanlardır.. E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Frigg Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 çok şirin çok sevimli çok tatlı bu yaaa... nerden bulunur ki böyle şeyler??[signature][hline]Geldi koca Gök, Gece'yi de getirerek, Yer'i kapladı, aşka arzulu ve onu örttü bütünüyle...
fiona Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 kedilere genelde iğrenç yaratıklar die hitap ederim ama bu fotolardakilere yorum yapmıcam bu da olumlu demektir benim açımdan:D[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Jabba Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 bullcat[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Cep Arsivi Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
B0nzi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Bence bu yavru koşarken duramayıp duvara bindirmiş :D[signature][hline]Face your fears live your dreams There is no time for peace No fear, No respite THERE IS ONLY WAR !!!
Dingaer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 deli tatlı bişi bu ya hastası oldum ben bu yavrunum bulup alıyım bari bi tane[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Flash haber : Bu kedide ekşisözlükte varmış kusra bakmayın :)[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] www.gym-world.cjb.net
SavagE Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 kedi hayatından bezmiş[signature][hline]Nurse - Cleric 50 - Vorgitern (R.I.P) Little - Friar 50 - Vorgitern (R.I.P) Sarisin - Skald 50 - Merlin (deleted) Sarisin - Merc 50 - Merlin (deleted) Bonussimo - Savage 50 - Merlin (deleted) Akondc - Thane 50 - Merlin (main) :) Sarisin - 48 Cleric - Merlin (new acc)
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 ehhe süper kedi ya=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 kedi spr ya... ne kdr şirin bi yaratık...:)[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
RaVena Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Ya Bu Gerçek olamaz ..Aman allahım ya Felaket şirin off :([signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Uzak bir Diyarın,Bilinmeyen Bir Zamanı ..
Öne çıkan mesajlar