Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sessiz aşk


Patonojen

Öne çıkan mesajlar

Hayatımda hiç bu kadar güzelini görmemiştim. Sanki yoktu o sanki sadece ben görüyordum insanlar onunla sohbet ediyor ve sanki dünyanın en güzel kızı değilmiş gibi davranıyorlardı. inanamadım kendimi lavaboya attım buz gibi suyu yüzüme çarptım tekrar girdim içeri hala oradaydı ve insanlar hala onun güzelliği karşısında tir tir titremiyorlardı.


neler oluyordu. bütün herkezi tanıyorum hepsi güzel bir kız gördüklerinde saatlerce bakabilirlerdi ama onu umursamıyorlardı. sakinlerdi.

yanına yanaşamadım korktum. ilk defa bir kız ile konuşmaktan korkmuştum. değil bir kelam etmek gözüme baktığında kalbimin attışını duyacağından korktum. okadar şiddetli okadar dışarı çıkmak haykırmak istiyordu.


aradan zaman geçiyor benim hayranlığım dahada güçleniyordu. arkadas ortamları sayesinde konusabilir olmustum. bişeyler soruyordum belkide saçmalıyordum hiç birini hatırlamıyorum çünkü konusurken yine gözümün içine bakıyordu. sanki içimi okuyordu hemde ilk andan beri.


sene sonu yaklaşıyor sadece bir ay kalmıstı önümüzde bense hala ona aşık hala sessizdim. o da sıkılıyordu bana yüzlerce kere fırsat vermişti. bense konusamadım anlatamadım ona onun güzelliğini..

benimkisi sessiz aşk adını aldı.
şimdi ayrılık zamanı...
ve ben ağlıyorum içten içe....[signature][hline]Emekli UO'cular Derneği
Uye No : 00000000001

Chaos Tasarım
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...