EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 abi kafam karıştı ehoho şimdi bu mikale opethten ayrıldımıki bloodbathe geçti sonrada atıldı lan bu grup ne zaman kurulduki daha ehoho nedir bunun olayı
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Atlarım hüleyn[signature][hline]"Mph Rmph !!" Prawler, 30 Temmuz 2004 02:04 tarihinde demiş ki: Finalın soruları abidik gubidik
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: EagleEye, 02 Ağustos 2004 13:36 tarihinde demiş ki: abi kafam karıştı ehoho şimdi bu mikale opethten ayrıldımıki bloodbathe geçti sonrada atıldı lan bu grup ne zaman kurulduki daha ehoho nedir bunun olayı mikael opeth den ayrılmadı,bloodbath mikael in yan projesiydi. son olarak bloodbathden şutladılar mikaeli:D[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
anil_selam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 bence şutlanmaması gereken bi vokal yani yazık olmuş bloodbathe :D
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 son albümlerini gördüm ve aldım hemen hehe..bu albümde sağlam baya..mikaelsiz değişmiş tabi amayine baya sağlam.. hata şurdan bi şarkısını dl edebilirsiniz: http://shadowlore.com/outnumberingtheday.mp3 [signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya [Bu mesaj Gilean tarafından 03 Aralık 2004 12:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 bi de bazı şarkılarına sound carddan stone corridor efekti ekliyince bomba oluyo hehe[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 edge of sanity - crimson albümünü de tavsiye ederim bu arada[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
Natural Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Dan swanö müthiş herif,aha bunlar adamın grupları, projeleri...düşünün artık; Another Life Bloodbath Brejn Dedd Diabolical Masquerade Edge of Sanity Godsend Incision Infestdead Karaboudjan Katatonia Maceration Masticate Nightingale Odyssey Overflash Pan.Thy.Monium Ribspreader Star One Steel Unicorn[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
arcane Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Nightmares Made Flesh 1. Cancer Of The Soul 2. Brave New Hell 3. Soul Evisceration 4. Outnumbering The Day (.mp3 - 3mb - full song) 5. Feeding The Undead 6. Eaten 7. Bastard Son Of God 8. Year Of The Cadaver Race 9. The Ascension 10. Draped In Disease 11. Stillborn Saviour 12. Blood Vortex[Bu mesaj arcane tarafından 05 Haziran 2005 21:21 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Volfied tarafından 05 Haziran 2005 21:22 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj arcane tarafından 05 Haziran 2005 21:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Darestan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 so yuuu fukkkin die !![signature][hline]Demon Of The Fall...
arcane Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 bu adamın brutalının mikaelinkine baya benzemesi tesadüf müdür?[signature][hline]"All 3 days of E3 coverage brought over 2 million hits to the website, I wonder why"
Darestan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 bence değildir. yanlız bloodbath ressurrection t. c. albümünde mikael processor kullanıyor(opethle kıyaslandığında bariz) belki bu kullanıyordur yada kullanmıyordur yaklaşmıştır bölece :P[signature][hline]Demon Of The Fall... [Bu mesaj Darestan tarafından 05 Haziran 2005 21:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Darestan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 birde dan swanö nün gitar tonuna hastayım bloodbath forumunda yazdığına göre boss heavy metal ı digitech processore bağlayıp iksinidende distortionı kökleyip direk bilgisayara aktarıp kaydetmişler :) deli bi olay yav.cidden evdede hem amfinin hem pedalın distortionını açıp kullandım yaklaştım baya tona :)[signature][hline]Demon Of The Fall...
ucanadam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 http://www.darkelucidation.com/bloodbath_discography.php[signature][hline]bu ne biçim bir imza dediğinizi duyar gibi oluyorum
Öne çıkan mesajlar