Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Reklamların %70 i sahte!!!

Sorj

Öne çıkan mesajlar

said:
arcane, 05 Haziran 2005 02:42 tarihinde demiş ki:
valla reklamın sahteliğini geçtim garanti reklamında senelerin voltron ını koymuşlar merak ettim acaba telif hakkını almışlar mıdır ?

ve balığı var.

hahah dava açtıralım:) çok uyuzum o reklama.
Abi üniversteli reklamı öylemi olur. Ünili dediin cıvır vıcık şeyleri seven tiplermidir böyle? Uzayda voltron un omzuna konup saber açtıran balık olurmu? Toprakta sörf yapan adam olurmu? Bu reklam niye bukadar rahatsız ediyor?[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
Sosyal ağlarda paylaş

amerikada bi eleman burger king e reklamlarında gösterdikleri yemek yapmıyo diye tazminat dava açmıştı[signature][hline]Nurse - Cleric 50 - Vorgitern (R.I.P)
Little - Friar 50 - Vorgitern (R.I.P)
Sarisin - Skald 50 - Merlin (deleted)
Sarisin - Merc 50 - Merlin (deleted)
Bonussimo - Savage 50 - Merlin (deleted)
Akondc - Thane 50 - Merlin (main) :)
Sarisin - 48 Cleric - Merlin (new acc)
Sosyal ağlarda paylaş

bi de bi reklam vardı ariel midir nedir boyle pakedi kadının uzerinden geciyor beyaz şeyi daha da beyaz yamış gibi oluyordu ama ipneler bi kare once beyaz olan şeyi bir sonraki karede biraz karartıp ondan sonra uzerinde geciyor. reklamların totune koyim.[signature][hline]-Haa, pıhhh...
-Nefesin kokuyo uzak dur iki adım.
-İki baş sarmısak yedik halimize bak.

Sosyal ağlarda paylaş

dikkat etdiyseniz elidor un hadi bakalım kaç erkeği etkileyecez diyerek otel odasına çıkıp bavulların karıstığını anlayan kızların oynadığı reklamdada kız saçından havluyu çıkarıyo saçlara fön cekilmiş röfle yapılmıs ve birde kurumuslar ve kızın banyodan çıkmasına ragmen yüzünde 5 karış fondöten var
bu da mı gerçek
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...