Raistin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Guvenmek zayifliktir. Zeka, en buyuk hediye oldugu kadar, en buyuk sorumluluk ve cezadir. Kiskanmak aptalliktir. Gercek sevgi olmadan bir kiz arkadasa sahip olmak, fb-gs maci 3-3 bitti fb kazandi demek gibi bir seydir. Zaman her seyin ilaci degildir, bazi seylerin ilaci kalbiniz,mantiginiz ve zekanizdir bunalri kendinizde bitiremesseniz sizi bir ömür boyu takip eder. Kaba kuvvet uygulamak ilkelliktir, asagilanmaya tepki vermemekse aptallik. Şaklabanlik la komiklik, komiklikle aptallik, uykuyla ölüm, ölümle hayat arasinda sinir cok incedir , her zaman sinirin nerde oldugunu tam olarak bilin. Dislanacaginizi bilsenizde her zaman kendiniz olun elbet sizi seven biri cikacaktir. Sinirlari aşmakla, macera yaşamak arasinda fark vardir birinin ucu bela birinin ucu eglencedir. Arkadas hapise dustugunuzde sizi ilk ziyeret edendir, dost ise sizin yaninizda olan. Dinlemeyi bilin, onalr sizi dinlemeselerde en azindan insanliginizi korurusunuz. Dine vb inanmasanizda en azindan oldukten sorna kötülerin cezalandirilacagina inanin sizi aptalca,tehlikeli vb iserden uzak tutacak ve bazi durumlarda icinizi rahatlatacaktir. Herseyin zamani vardir kimi gec gelir kimi erken, sabretmeyi bilin. Sevgiyi hakedenlere duyun, saygiyi herkeze en azindan nefret edilsenizde saygı duyulursunuz. Ne kadar zevk versede biriyle dalga gecmeyin unutmayin o sizde olabilirdiniz. Empati palavradir bir kisiyi asla o kisi gibi anlayamassiniz, bunun yerine anlayışlı olmaya çalışın daha cok işinize gelir. Hayat bir oyun degildir, bu yuzden ne sömürmeye nede hile yapmaya çalışın. Sevdiklerinizin hatta belkide masanizda her zaman belli yerde duran bardagin canagin degerini anca kirilinca, ölünce yoklounca anlarsiniz bu yuzden bazen sirf bir seyin degerini anlmak icin ona sarılın biraz inceleyin hic olmassa icten seni seviyorum deyin. en azindan daha sonra pişman olmassiniz. Sabir iyidir, kacga cikarmak kotudur ama unutmayin laftan,anblayistan sabirdan anlamayanin hakki kotektir. ve kesinlikle ama kesinlikle unutmayin akil yasta degil bastadir. Ve bir insani asla olgunluguna göre adma yerien koyamyin bazen en olgun olmayan insan en zeki veya en duygusal olanidir. Duygular önemlidir, gereklidir ancak hareketlerinizi mantik ve zeka suzgecinden gecirmeden eyleme gecirmeyin. Yasim 14,yasamim boyunca biraz asosyal bir tip oldugumdan kimseye bahsetmedigin bu duygu ve dusuncelerimi sizle paylasmak sitedim umarim size dusuncelerimin bir yarari olur. Ve sirlar hayatin o olmassa genclik ve cocuklugun ii anilarindandir ama her zaman hayain,iz boyunca bazi seyelri gizlemeyi ii bilin aslinda oyle yapinki aslinda en ii arkadasinisin sizin sevdiginiz kisi sandigi kisi en nefret ettiginiz olsun. Bu her zaman iyidir hainler *!HERYERDEDIR* Gizlilik iyidir. Bir arkadaşı kaybetmekten,bir aşkı kaybetmekten korkmayin bir dostu kaybetmekten korkun, kaybettiginizde en cok ona aglarsiniz [Bu mesaj Raistin tarafından 09 Şubat 2005 23:49 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Raistin tarafından 09 Şubat 2005 23:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 bunları anlamış olman çok güzel :) edit : sirnaberinkini okuduktan sonra aklıma geldi.. evet yazıcaktım ben de..daha doğrusu güvenin olmadığı yerde sevgi olmaz.. güven gerekli, ama doğru insana...[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... [Bu mesaj harvester tarafından 09 Şubat 2005 23:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 güzel yazmışsın eline sağlık harfi harfine katılıyorum.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Güvenmek zayıflık değil kime güveneceğini bilmemek zayıflıktır...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 iyi daha ufaksın ztn lise hayatında kendi çeki düzen verirsen çok mutlu olursun ben 17 de annadım bunnarı hemen eyleme geçtim bikaç yannış war bence düşündüklerinde ama zamanla şekillenir onnar ksn[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Raistin, 09 Şubat 2005 23:44 tarihinde demiş ki: Gercek sevgi olmadan bir kiz arkadasa sahip olmak, fb-gs maci 3-3 bitti fb kazandi demek gibi bir seydir. lol çok felsefik hakkaten.. bunun dışındaki şeyler de yaşından çok olgun gibi gözüküyo (imho) yalnızlık çekiyosan (höst ne alaka, neyse çıktı öle) yaşıtlarından daha olgun olduğundan olabilir sanki.. yine de güvenmek zayıflıktır demek güvenmeyi beceremeyenlerin uydurduğu bir kılıf bence. güveniceksin, kırılıcak o güven, bi daha güvenicen sora.. kaybetmemeyi bilerekten, güven denen sıcak çikolatamsı duyguyu yaşicaksın, üzülüceksin sinirleniceksin. hepsi var hayatta, hepsini yaşamak lzm bence. ben de o yaşlardayken (ehuehe çok yaşlandım ya) herşeyi hissetmek istiyorum yazmışım bi günlüğüme. en derin nefreti de en beter korkuyu da en bilmemne aşkı da yaşamak istiorum demişim. geçen gün okuyup hmm diyebildim sadece. hayat insanın cesaretini kırıyo.[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 birde o kiz ark vb seyinde dogru ornegi verememisim herneyse ben güvenmenin zayıflık oldugundan israrliyim, birde kime guvenmeyi bilememek zayifliktir diyen arkadasa soruyorum ehrgun anne babalar cocuklarini odluruyo onlaa bile guvenemiyorsak kime guveneceginin bilip bilememeyi nerden ogrenicez. bu yuzden guvenmek zayifliktir diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Çok güzel yazmışsın. Ne mutlu sana. Yalnızca kişisel tercih olarak öbür dünyanın yargısına değil de, bu dünyada kendi kendimin yargısına inandığım için iyi davranıyorum insanlara. Ve güvenmenin değil de kime ne kadar güvenileceğinin bilinememesinin zayıflık olduğuna inanıyorum kendimce. Bunların dışında ellerine sağlık. Kendimi buldum yazının kalanında.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Güvenmek ile ilgili olarak > Bu konu ile ilgili olarak çevremdeki herkezi derecelendirebilirim. Ama 100% verebileceğim tek insan annem sanırım. O da annem olduğu için değil, öyle bir insan olduğu için. Sanki tartabiliyorum kime ne konuda ne kadar güvenebileceğimi. 18 yaşımı bitireceğim bu yaz. Ve henüz kimseden kazık yediğimi hatırlamıyorum. Ama yine de güvenmeden yaşayabilmek daha güçlü olmayı gerektiriyorsa elbette ki güvenmeyi zayıflıkla ilişkilendirebiliriz. Kıssadan hisse: Şu ana kadar kimseye hakettiğinden fazla güven bağışlamadım. O konuda insanlara karşı göründüğümden daha cimridir iç dünyam.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 kendercik o zaman bence sen şanslisin su yasima kadar heleki su son 2 sende o akdar cok kazik yedimki.... ki bazilari kac yillik arkadaslarimdi.... guvenmenin zayiflik tan baska bir sey olduguna inanmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 kendinden başka dostun yok.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ya ben de kazık yemişimdir veya aptallıklarım olmuştur ama şunu düşünüyorum, güvenmediğiniz yani içten olmadığınız insanla beraberken nası mutlu olucaksınız? yani bir türlü kumar gerçekten. ben bi insanı gerçekten sevmiyosam güvenmiyorsam yanında rahatsızlık hissederim yapmacık olamıyorum pek[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 kendinden başka dostun yoka katilmiyorum, aslinda güvenmek zayifliktir konusundaki istisnam sadece "dost" dedigim kisiler icindir 2 onalrda 2 tane ama onlar yanlarinda hic nuamra yapmadan kendim gibi davranabildigim ve bana bir kez saka icin bile en ufak laf etmemis beyaz bir yalan dahi söylememiş kişilerdir. o yuzden uncla son sözüne katilmiyorum. Bence gerçek bir dost/dostlar güvenebilecegin tek insanlardir. birde kumar dedinde aklima geldi koyamyi unutmusum Hayat asla tamamamen kazanamayacagim, ama her zaman tamamaen kaybetme riskin olan en tehlikeli kumardir. Kader senin yapicagin, başına gelecek seyler degil yapip yapabilecegin ve basina gelmesi en muhtemel en olumlu seydir. [Bu mesaj Raistin tarafından 10 Şubat 2005 00:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chogaw Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Bazi seyleri kafaya takmamak gerekir.Ask,ihanet,ihtiras,sevgi,saygi hersey bir yerde sizi bulcak emin olun.Sevgili Bleda sende bunlari takma artik kafana abisi.Bende dedim.Ask ask ask die yandim tutustum.Bi kiza asik oldm fakat daha sonra bu bi bagimlilik gibi oldu.Git gellerle doldu hayatim.En iyisi beklemek.Bak bana yas ilerledikce rayina oturuo.2 senede 2 kiz ile tam 5. çikisim.Hos deil mi? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Raistin, 09 Şubat 2005 23:44 tarihinde demiş ki: Guvenmek zayifliktir. Zeka, en buyuk hediye oldugu kadar, en buyuk sorumluluk ve cezadir. Kiskanmak aptalliktir. Gercek sevgi olmadan bir kiz arkadasa sahip olmak, fb-gs maci 3-3 bitti fb kazandi demek gibi bir seydir. Zaman her seyin ilaci degildir, bazi seylerin ilaci kalbiniz,mantiginiz ve zekanizdir bunalri kendinizde bitiremesseniz sizi bir ömür boyu takip eder. Kaba kuvvet uygulamak ilkelliktir, asagilanmaya tepki vermemekse aptallik. Şaklabanlik la komiklik, komiklikle aptallik, uykuyla ölüm, ölümle hayat arasinda sinir cok incedir , her zaman sinirin nerde oldugunu tam olarak bilin. Dislanacaginizi bilsenizde her zaman kendiniz olun elbet sizi seven biri cikacaktir. Sinirlari aşmakla, macera yaşamak arasinda fark vardir birinin ucu bela birinin ucu eglencedir. Arkadas hapise dustugunuzde sizi ilk ziyeret edendir, dost ise sizin yaninizda olan. Dinlemeyi bilin, onalr sizi dinlemeselerde en azindan insanliginizi korurusunuz. Dine vb inanmasanizda en azindan oldukten sorna kötülerin cezalandirilacagina inanin sizi aptalca,tehlikeli vb iserden uzak tutacak ve bazi durumlarda icinizi rahatlatacaktir. Herseyin zamani vardir kimi gec gelir kimi erken, sabretmeyi bilin. Sevgiyi hakedenlere duyun, saygiyi herkeze en azindan nefret edilsenizde saygı duyulursunuz. Ne kadar zevk versede biriyle dalga gecmeyin unutmayin o sizde olabilirdiniz. Empati palavradir bir kisiyi asla o kisi gibi anlayamassiniz, bunun yerine anlayışlı olmaya çalışın daha cok işinize gelir. Hayat bir oyun degildir, bu yuzden ne sömürmeye nede hile yapmaya çalışın. Sevdiklerinizin hatta belkide masanizda her zaman belli yerde duran bardagin canagin degerini anca kirilinca, ölünce yoklounca anlarsiniz bu yuzden bazen sirf bir seyin degerini anlmak icin ona sarılın biraz inceleyin hic olmassa icten seni seviyorum deyin. en azindan daha sonra pişman olmassiniz. Sabir iyidir, kacga cikarmak kotudur ama unutmayin laftan,anblayistan sabirdan anlamayanin hakki kotektir. ve kesinlikle ama kesinlikle unutmayin akil yasta degil bastadir. Ve bir insani asla olgunluguna göre adma yerien koyamyin bazen en olgun olmayan insan en zeki veya en duygusal olanidir. Duygular önemlidir, gereklidir ancak hareketlerinizi mantik ve zeka suzgecinden gecirmeden eyleme gecirmeyin. Yasim 14,yasamim boyunca biraz asosyal bir tip oldugumdan kimseye bahsetmedigin bu duygu ve dusuncelerimi sizle paylasmak sitedim umarim size dusuncelerimin bir yarari olur. Ve sirlar hayatin o olmassa genclik ve cocuklugun ii anilarindandir ama her zaman hayain,iz boyunca bazi seyelri gizlemeyi ii bilin aslinda oyle yapinki aslinda en ii arkadasinisin sizin sevdiginiz kisi sandigi kisi en nefret ettiginiz olsun. Bu her zaman iyidir hainler *!HERYERDEDIR* Gizlilik iyidir. Bir arkadaşı kaybetmekten,bir aşkı kaybetmekten korkmayin bir dostu kaybetmekten korkun, kaybettiginizde en cok ona aglarsiniz Güvenmek zayıflık değil, herkese güvenmek saflıktır, kimlere güveneceğini bilememek analiz yeteneğinden yoksunluk, kimseye güvenememek ise zayıflıktır. Gerçekten zeki isen, zekanın sana verdiği sorumlulukların farkında olup, zekanı sana ceza veya zararlı olmayacak şekilde nasıl kullanacağını anlayabilmen lazım. Kıskanmak aptallık değildir. Daha doğrusu, uygunsuz duyguları hissetmek aptallık değildir (kıskançlıktan tut, trip atma isteiğine kadar), duyguları hissetmek insan oğlunun bir özelliğidir, ve yapması gereken duygularını engellemek değil, hissetikleri arasından en doğru olanları seçip bunları hayatına uygulaması, bazı hisleri tamamen örtmesi ve yanlış olduğunu anlayabilmesi, bazılarının aktığı musluğun ağzını ise büyük ölçüde kısıp az az gelmesini sağlayabilmesi gerekir. Kız arkadaş konusunda ben kendi fikrimce sana katılıyorum çünkü bende öyle düşünüyorum ama unutmaki bu konu tamamen zevk ve renklere giriyor, bu yüzden konuyu tartışmanda sorun yok ama kendi renk ve zevklerini başkalarına empoze etmeye çalışma ozaman kavrama açısından gelişmemiş insanlar gibi olabilirsin. Sanırım zaman konusunda işin içine giren yine her birey arasındaki farklılıktır. Bazıları sabırsız olupta kısa sürede akıl ve mantıkla işi halletmek ister ve belki halleder, bazıları ise kısa süre içinde halledemeyecekleri şeyleri büyük ölçüde zamanın kollarına bırakır. Ama akıl, mantık, duygular herzaman lazımdır zaten. Saldırganlık amacıyla kaba kuvvet uygulmak, karşındaki insana akıl, zeka ve ruh yönünden bir üstünlüğün olmadığını hatta daha aşağıda olduğunu kabul etmektir (bilinçli veya bilinçsiz). Kaba kuvvete karşı yapılan savunmada kaba kuvvetse sadece etkiye verilen haklı bir tepkidir. Sınırları bilmek bencede iyidir, ama bazen o sınırları çizebilmek için biraz esnek olmak gerekir.Bazı konularda tek yerde durdukça sınırlar hakkında bir görüş elde etmek zordur o yüzden sağa sola oynamalar işi biraz kolaylaştırabilir. Bencede kendinin ne olduğunu bilmen iyidir, seni sen yapan özelliklerden vaz g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 celismiyor mu? said: Kaba kuvvet uygulamak ilkelliktir, said: kavga cikarmak kotudur ama unutmayin laftan,anlayistan sabirdan anlamayanin hakki kotektir. [signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 raistlin yaşın kaç bu arada merak ettim.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Raistin, 09 Şubat 2005 23:44 tarihinde demiş ki: ..Yasim 14,..[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 eyw nereid. yaşına göre olgun bi yazı kutlarım tekrar.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 eskkur ederim uncla. @Ardeth: zamanını ayırıp dusuncelerini yazdigin icin saol, cok iyi oldu sanirim güvenmek zayifliktir konusunda (digerlerinnide katkisiyla tekrar dusunecegim), birde din konusunda ne dedigimi hatirlarsan ehrhangi bir dine inanmalarini istemiyorum boyle inanirlarsa bir cok durumda manevi olarka daha rahat hissedeceklerini belirttim, zeka konusundaysa, iq um 142 zekiyim vb ama bunu anlamam 13 yilimi onun getirdigi sorumluluk ve cezalari anlamamsa son 6 ayda oldu o yuzden sende bence o konuda biraz konuşmalısın diger arkadaşlarda gorus yazarlarsa sevinirim. herkeze tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 14 ya$inda olan birinin hayata dair yorumlarinin ne kadar vahim olabilecegini gordum. Ya$amalisin. Cok farkli hayat.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 İnsanları oldugu gibi kabullenmek gerek.Ozellikle kızları,yani bunun mantıgı budur dememek gerek.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Be Pro ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 `Dost nedir?`e cevap vermek mumkun degildir. Benim icin sadece her du$tugumde beni kaldiran ki$idir ; senin icin du$mene izin vermeyen ki$idir... Guven zayiflik degildir. Erdemdir. Guvenebilmek her insana nasip olan bir $ey de degildir. Zordur ; ama bir kez yapabilirsen [Dogru ki$iye...] kendini ikiye katlami$ olursun. Sevmeden de kiz arkada$in olabilir. Yaninda zaman gecirmekten, sohbet etmekten ve hatta sevi$mekten cok ho$landigin ; ama `a$ik` olmadigin kadinlarin olmasi dogaldir. Insanlar hayatlarinin belli donemlerinde a$k, sevgi degil ; eglence ve mutluluk ararlar... Ili$kiler ise futbol maci degildir. Skorlari olmaz. 14 senelik bir hayat tecrubesi [ ki bunun ilk 6-8 senesinde tamamen edilgen ve yuzeysel izleyici oldugun du$unulurse... 5-6 senelik oluyor. ] insanlara ogut verecek altyapiyi kurmana yetecek bir seviye degildir. Belki de hayata dair en onemli $eyleri ogrenecegin `ergenlik` cagina girmezden once boylesine kesin yargilarla kendini zincirlersen hayat seni dover. Cok canin yanar. Aglarsin.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 @wissy goruslerini yazdigin icin saol gercekten bazı can alıcı noktalara ve yanlislarim oldugu bazı yerlere parmak basmissin. kendimi geiştirmeme yardim edecegin icin saol ayrica dikkat edersen o skor kisminida daha sonra yanlis ornek vermisim dedim. dogru ornek bugunde akliam geldi tekrar unuttum :9 hatirlayinca yazacagim onada daha sonra cvp yazarsan sevinirim @Dresquin (ilk olarka adini yanliş yazmamışımdır umarım) sanada gorulserini yazdigin icin tesekkur ederim, dogrulari konuşmussun ama bir yanlışını soylemek istiyorum topicin basligina bakarsa *!kendi yasima* gore size ogutlerim ..... yani benim yaşıma göre benim kendi yaşıtlarima vermek istedigim benden buyuk hayat tecrubesi daha fazla olanlara ise kendi deneyimlerimi onlarla payşlasip belki onlarin alamadigi bir dersi gosterip kendi islerine yariyacak sekilde ogrenmelerini saglamak. o yuzden buna ne kadar aforizma denir emin degilim bir dusunur cvbını yazarsan sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir.[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar