Slider Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Gecen hafta zil aldim arkadaslar sizlerle paylasayim dedim... [spo1=Slider's Amedia Cymbals!][/spo] Soundlari mukemmel ozellikle ride tam jazz ride i.[signature][hline]Isso The DrummerMsn: [email protected]Davulcular Mekani! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Bilmiyorum Soundlarını ama hiç beğenmedim[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Walla ben cok begenerek aldim istanbul agop seriside kullandim ama bunlar agop a basar. Zaten yeni kurulan bir fabrika daha taninmiyor. Fabrikada 5 usta var ve ustalar istanbul zillerinden ayrilan saglam ustalar. Ayrintili bilgi >>> www.amediacymbals.com[signature][hline]Isso The Drummer Msn: [email protected] Davulcular Mekani! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar