Sensible Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Rasgele bişeyler yapayım demiştim birara,bu çıktı ortaya. Sizlede paylaşayım dedim:[signature][hline]Follow your instinct. It usually takes you home In Flames We Trust! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 begendim, guzel olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 ne ki bu?[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 bilmem :-)[signature][hline]Follow your instinct. It usually takes you home In Flames We Trust! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 :-)[signature][hline] sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 deniz atımsı :p[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 hmm.. beyond this life.. bnu world of warcraft da ölünce gördüğüm canlandırıcı ruhun renklerine benzettim.. ordan olabilirmi acaba ??[signature][hline]Siamonun Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Ben de gövdesi yenmiş bi' deniz atına benzettim acaba bu çalışmanda hayatta çekilen acılar ve ona karş gösterdiğin sürrealist tepkiyle neokondrantel bi ilişki mi var hmm.yeah motoru yaktım... Güzel olmuş ama...[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 ne alaka len :p[signature][hline]-Haa, pıhhh... -Nefesin kokuyo uzak dur iki adım. -İki baş sarmısak yedik halimize bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 mantıklı bi yaklaşım tabi :D[signature][hline]Siamonun Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar