Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Bayan karakterlerde int 70 baslamakta. Buna dayanarak yardim edin lütfen. Bir bp nin en iyi giyebilecegi armor nedir? Pazarda rastlayamiyorum maalesef.
Knixue Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Beginner Armor Questinde yapılan LVL1 STR veya HP armorlarından giyeceksin.
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Peki goblin armorlar kaç int ten basliyor?
Knixue Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Bütün lvl1 goblin armorlarını (Battle Priest için olan) INT 70te giyersin. INTye vermene gerek yok, ama sanırım +7 pauldron içinmiydi 72 INT istiyor.
XANTOR Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 +6 paldron 72 +7 si 74 olmalı goblin 70 int ile giyiliyor paldron ve pad i goblin giy gerisini beginner armordan yap str yada hp bonuslu hp tercih et sonra para yapınca onları +6-+7 ye upla taktik de şöyle önce 10 cus la 10 tane yapacağın armordan alıyorsun (10 tane daha az değil ) sonra hepsini proconsula yaptırıyorsun 2-3 er tane str ve hp li armorun oluyor sonra bunların hepsini nus ile aynı anda uplıyorsun en az biri bazen 1 str 1 hp bazen dahada fazlası +6 oluyor paldron ve pad i goblin kullan gerisini bu şekilde yap ileride daha çok paran olunca bolca +6 yapıp hepsine bus ile +7 basıyorsun ortalama 4 taneden 1 tanesi +7 oluyor +7 de 12 bonus veriyor bolca para lazım oluyor ama emin ol chitin uplamaktan daha kolay :)
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Pad i +7 yaptim bile burayi okumadan önce maalesef.. 70 int te duruyor. Simdi ona hp veya str bassam artar mi int i? Bir de öncelikle söyle bir durum var ki, hp bonus mu giyeyim str bonus mu? Veya giysiler full hp, takilar full str mi yada tam tersi mi? Sonucta amac bi spike da yatmamak gerisi kolay zaten. 1. nesil lootlamak icin full moradondayim zaten günlerdir.
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 1. lvl armor için moradonda loot yapmaya kasmana gerek yokki captain kunabarlın sağındaki npcde satılıyo ?[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 4x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:Academy National Point: 1xxx Server: Ares
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Evt demek ki arada bakmak lazim oralara.. Neyse manner kastim diyerek avutuyorum kendimi ve diger sorularima cevap bekliyorum.. :)
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: Quadrophenia, 05 Haziran 2005 16:13 tarihinde demiş ki: Bir de öncelikle söyle bir durum var ki, hp bonus mu giyeyim str bonus mu? Veya giysiler full hp, takilar full str mi yada tam tersi mi? Sonucta amac bi spike da yatmamak gerisi kolay zaten. şunu bende merak ediyorum.[signature][hline]Name: Archy_Firestorm | Buffy_Firestorm LvL: 4x | 3x Class: Rogue-Assassin | Battle Priest Race: El Morad | El Morad Clan:Academy | - National Point: 1xxx | 100 Server: Ares | Ares
wsadad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 bende yeni bi battle priest actım dun bugun level 39 oldu beramusta herseyi str verdim gayette guzel oldu 174+95 str var kodum mu oturtuyom elimde +7/56 weight hammervar butun giysilerim +5/8 str cok ta ii arenada cogu kişileri alıyorum eger 1500 buff kullanırsam da asasinlere yatmıyorum (altını ciziyom yatmıyorum ama olduremiyorumda) sonra da kacıyorum :D gayet zevkli fakat gunde 200 mana gidiyo 480 lik :D
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 üzerindekilerin toplam maliyeti kaç acaba?[signature][hline]Name: Archy_Firestorm | Buffy_Firestorm LvL: 4x | 3x Class: Rogue-Assassin | Battle Priest Race: El Morad | El Morad Clan:Academy | - National Point: 1xxx | 100 Server: Ares | Ares
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Şu str hp olayina en kisa zamanda bi aciklik getirsek arkadaslar lütfen. Ona göre kasicam upgrade daha ..
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 :tup: hiç mi bp yok koca forumda :-)[signature][hline]Name: Archy_Firestorm | Buffy_Firestorm LvL: 4x | 3x Class: Rogue-Assassin | Battle Priest Race: El Morad | El Morad Clan:Academy | - National Point: 1xxx | 100 Server: Ares | Ares
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Evet pad imi +7 12 str yapmis bulunmaktayim ve int 70 te kaldi degismedi. Artik str basicam takilari da hp yapacagim galiba.
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Pauldron u da +7 12 str yapsam 70 int yeter mi acaba ? Bunu yapmis olan var m1 ??
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 neredesin akuma_tr :-)[signature][hline]Nation :was EL Morad Server :was Ares NicK :was BuRiAL CLaN :was TnT LvL :was 62 Blade Master Warior
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: Quadrophenia, 05 Haziran 2005 17:34 tarihinde demiş ki: Pauldron u da +7 12 str yapsam 70 int yeter mi acaba ? Bunu yapmis olan var m1 ?? pauldron +7 72 veya 74 int ister diye biliyorum ama emin değilim.[signature][hline]Name: Archy_Firestorm | Buffy_Firestorm LvL: 4x | 3x Class: Rogue-Assassin | Battle Priest Race: El Morad | El Morad Clan:Academy | - National Point: 1xxx | 100 Server: Ares | Ares
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Evet pauldron isteyecek belli ki. Pant +1 58 int istiyor, pauldron +1 62. O zaman pauldron icin goblin giymek mantikli. Tabii kötü goblin düserse. [Bu mesaj Quadrophenia tarafından 05 Haziran 2005 17:46 tarihinde değiştirilmiştir]
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 shield alırsan iyi silah alamazsın ama[signature][hline]Name: Archy_Firestorm | Buffy_Firestorm LvL: 4x | 3x Class: Rogue-Assassin | Battle Priest Race: El Morad | El Morad Clan:Academy | - National Point: 1xxx | 100 Server: Ares | Ares
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Evet onu farkettim ve editledim. :)
XANTOR Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: Quadrophenia, 05 Haziran 2005 16:13 tarihinde demiş ki: Bir de öncelikle söyle bir durum var ki, hp bonus mu giyeyim str bonus mu? Veya giysiler full hp, takilar full str mi yada tam tersi mi? Sonucta amac bi spike da yatmamak gerisi kolay zaten. 1. nesil lootlamak icin full moradondayim zaten günlerdir. sana şöyle açıklayabilirim : bi takım str bi takım da hp armorun olacak helmeti +7 içn çok kasma dagger defense bulmaya kalk spear defense giymenin çok anlamı yok o yüzden spear defense arama . partideki veya kendindeki buff a göre lvl kasarken hp yada str giyeceğine sen karar ver cz de hangi armor giyeceğine gelince eğer yeterli dagger defens ın varsa str hp karışık giy derim hp 2500 ü mutlak geçsin bence 3000 civarı bir hp fena değil bonuslarla 3000 hp yaptıktan sonra geri kalan bonus statları str yaparsın not: 3000 hp lvl 60 yada 62 deki durum için biliyorsun lvl arttıkça hp nin etkisi de artıyor bence paldronu goblin giy sana 10 hp 50 de healt verir ki +7 hp paldrondan daha iyidir gene pad i goblin giymekte yararlı 10 str ve 50 healt ayrıca goblinlerin 3 büyü skillinede resist i var kafan zaten dagger olmalı geriye +7 yapacak bir granulet birde bot kalıyor biliyorsun ki base str bonus str den daha çok atack sağlar o yüzden mümkün olduğu kadar str basmak faydalı kullanacağın uniq itemları forumda arama yapıp bulabilirsin uniq bulana kadar str yada hp +9 partideki buff seviyesine göre sana kaloy gelsin
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Pauldron u mutlaka goblin giyecem int vermemek için zaten. Ama 4 tane yaptim hiç 1.nesil çikmad, deli olcam. Birde hp meselesini pek anlamadim. holy / heal olucam ben. Buff kagidi mi tasimam gerekecek cz ve savaslarda ? buffsuz 1500 hp icin takilarin ne kadar iyi olmasi gerekecek?
XANTOR Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 evet paldron ve pad i pazardan bulursun bi ara sürekli araştır aradada yaptır istersen ama %15-20 gibi bi şansın var paldronu goblin giymezsen +7 için verdiğin 2 int i aldığın 2 str bonus ile dengelersin ben hp nin 1500 olmasını lvl 60 yada 62 için tavsiye ettim bence ulaşmak istediğin lvl e kadar buff/heal git hemen hemen her party de yer bulursun sonra reskill yap yok ben reskill yapmam diyorsan önce 960 heal i aç sonra holly vermeye bak lvl 60 ta 57 holly (torment) ve 45 heal (1920 heal ) olursun ki en güzeli bu bence ama böyle lvl kasmak zor hem int siz sin hem de healer olacaksın çok pot yersin 59.99 da yada 61.99 da reskill yaparsın bu arada hp nin 1500 olmasına çok takma düşük lvl lerde 1000 hp seni epey götürür
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 ben aura/heal e çevirdim :-P[signature][hline]Name: Archy_Firestorm | Buffy_Firestorm LvL: 4x | 3x Class: Rogue-Assassin | Buffer Priest Race: El Morad | El Morad Clan:Academy | - National Point: 1xxx | 100 Server: Ares | Ares
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 buff / heal basladim zaten çabuk yükselmek için artik 30m a kiyacagiz lvl60 ta. Master questi yapmadan reskill aticam dimi. Bir de su an kullanabilecegim en iyi silah nedir? (lvl42)
Öne çıkan mesajlar