Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hasan Pulur'dan bir fıkra

Mandoo

Öne çıkan mesajlar

bugünki milliyet gazetesinde her gün olduğu gibi yine 3. sayfada Hasan Pulur u arıyordu gözlerim...bugünki yazısında bir fıkraya yer vermiş...beni gerçekten güldürdü sizlerle paylaşayım istedim:

Köyde ağır bir hasta vardır, kasabaya götürürler, hükümet doktoru ilaç yazar, reçete bir de fitil vardır, ''Bunu anüsten sokun!'' der.İlacı alır, köye giderler ama ''anüs'' nedir bilmezler ki!Bunun için, doktora telefon edip rahatsız edilir mi?Sonunda yalvar yakar muhtarı kandırırlar, köy odasından sağlık ocağına telefon açılır, muhtar, doktara derdini anlatır, ''Peki doktor bey!'' deyip telefonu kapatır.
Sorarlar:
''Ne dedi?''
''Makattan sokun dedi!''

Makat da ne demek?
Bilen yok!
Birini telefon etmeye razı ederler, adam ''Yapmayın , etmeyin, doktor bey kızacak, hem de çok kızacak!'' derse de söz geçiremez, açar telefonu sorar, doktoru dinledikçe de alı al, moru mor olur, ''Kusura bakma doktor bey!'' diyerek telefonu kapatır:
''Ben size çok kızacak demedim mi?''
''Ne dedi?''
''Kıçına sokun, kıçına, dedi!''[signature][hline][b]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:

ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sheref, 05 Haziran 2005 13:04 tarihinde demiş ki:
said:
Anelor, 05 Haziran 2005 12:41 tarihinde demiş ki:
mzuahauua makavat ne ya puahaha :D:D:D

sen makat'ın ne olduğunu bilmiyosan niye gülüuosun lol
bu arada fıkra rule.
puaHA +1 harbii :lol:[signature][hline]yeahja, 16 Ekim 2004 14:50 tarihinde demiş ki:
ana mari ana, diksene donumu, ben yapayım sana şıngır mıngır oyunu... bu ne peki?

spreewell, 16 Ekim 2004 14:52 tarihinde demiş ki:
michael jackson - bağa gel bostana gel.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...