Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 bugünki milliyet gazetesinde her gün olduğu gibi yine 3. sayfada Hasan Pulur u arıyordu gözlerim...bugünki yazısında bir fıkraya yer vermiş...beni gerçekten güldürdü sizlerle paylaşayım istedim: Köyde ağır bir hasta vardır, kasabaya götürürler, hükümet doktoru ilaç yazar, reçete bir de fitil vardır, ''Bunu anüsten sokun!'' der.İlacı alır, köye giderler ama ''anüs'' nedir bilmezler ki!Bunun için, doktora telefon edip rahatsız edilir mi?Sonunda yalvar yakar muhtarı kandırırlar, köy odasından sağlık ocağına telefon açılır, muhtar, doktara derdini anlatır, ''Peki doktor bey!'' deyip telefonu kapatır. Sorarlar: ''Ne dedi?'' ''Makattan sokun dedi!'' Makat da ne demek? Bilen yok! Birini telefon etmeye razı ederler, adam ''Yapmayın , etmeyin, doktor bey kızacak, hem de çok kızacak!'' derse de söz geçiremez, açar telefonu sorar, doktoru dinledikçe de alı al, moru mor olur, ''Kusura bakma doktor bey!'' diyerek telefonu kapatır: ''Ben size çok kızacak demedim mi?'' ''Ne dedi?'' ''Kıçına sokun, kıçına, dedi!''[signature][hline][b]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quantele Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 apuhahahah güzelmiş.Bizimle Paylaşdıgın için tşk.[signature][hline]AzimmLee ZıCaNN BeToNuuu DeLeRR!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Zhuahuhuazhuaz iyiymiş :D[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 mzuahauua makavat ne ya puahaha :D:D:D[signature][hline] My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Lol. Fıkradan çok sana güldüm.[signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind Suspect creator is to be judging right Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 hehe :-)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 lol bende sana.. Abandoned..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Manfred Man-Doo wah | arşiv*** [Bu mesaj MartinLGore tarafından 05 Haziran 2005 12:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: Anelor, 05 Haziran 2005 12:41 tarihinde demiş ki: makavat Makatı anladık ta bu ne ki ? :D[signature][hline]Face your fears live your dreams There is no time for peace No fear, No respite THERE IS ONLY WAR !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 hzuahuhuas koptum:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: Anelor, 05 Haziran 2005 12:41 tarihinde demiş ki: mzuahauua makavat ne ya puahaha :D:D:D sen makat'ın ne olduğunu bilmiyosan niye gülüuosun lol bu arada fıkra rule.[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Makavat :lol: :lol:[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 ofofofofofofofof koprumm yaw...[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: sheref, 05 Haziran 2005 13:04 tarihinde demiş ki: said: Anelor, 05 Haziran 2005 12:41 tarihinde demiş ki: mzuahauua makavat ne ya puahaha :D:D:D sen makat'ın ne olduğunu bilmiyosan niye gülüuosun lol bu arada fıkra rule. makavat? O_o[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 :lol:[signature][hline]# vesmor a.k.a Ripper a.k.a wD karma$ik insanimsi ya$am formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 nakavt olmus makattan sokunca adam. onu diyo arkadas[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Ayda 24 dolar kazanmak isteyen tıklasın.[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: sheref, 05 Haziran 2005 13:04 tarihinde demiş ki: said: Anelor, 05 Haziran 2005 12:41 tarihinde demiş ki: mzuahauua makavat ne ya puahaha :D:D:D sen makat'ın ne olduğunu bilmiyosan niye gülüuosun lol bu arada fıkra rule. puaHA +1 harbii :lol:[signature][hline]yeahja, 16 Ekim 2004 14:50 tarihinde demiş ki: ana mari ana, diksene donumu, ben yapayım sana şıngır mıngır oyunu... bu ne peki? spreewell, 16 Ekim 2004 14:52 tarihinde demiş ki: michael jackson - bağa gel bostana gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar