Gaxx Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 yaklaşık 15gündür sınavlar nedeniyle oynayamıyorum wow'u bu süre içinde oyuna hiç girmedim.az önce wow'un offical sitesinde accountumda bi iki değişiklik yapmak istedim ama böyle bir account bulunamadı diyor.ne username'i nede mail adresimi kabul ediyor,işin ilginci oyuna girebiliyorum.sitedemi bi sorun var bendemi? [Bu mesaj Gaxx tarafından 05 Haziran 2005 19:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 eu sitesine girip herşeyi doğru yaptığından eminsen oyun içinden bir ticket atıp söyle[signature][hline]shinsetsu desu.. WoW - Apache - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaxx Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 sorun hallolmuştur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 hocam neymish olay yarin bir gün basimiza gelirse bizde bilelim yani :P[signature][hline]Burningred LvL 55 Abyss Walker - Bartz [b]YARMAGUL LvL 35 Artisan - Bartz[b] [b]Electron LvL 38 Scout - Bartz [b]BurningLegion[b] [b] Burningred LvL 20 Roque WoW [b] [b]RAKI LvL 37 Scavanger - Bartz icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ghost- Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 buyuk ihtimalle eu ya değilde başka bi wow serverında acc ı denemiştir..[signature][hline]There was a time that the pieces fit... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar