hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 geldim beeen[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ps: ben hep vardım sadece kaç kişi 2.mesajı da okuyor diye bakiim dedim kim motorda diye yani :) çaktırmayın[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 hele hele[signature][hline]Minus'tu... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 hoşgeldin[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 hoşgeldin[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Hoş geldin..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >>>X+ Projéct web design<<< Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 slm[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 hoş geldin[signature][hline]The evil makes me cry, one day it will cry Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 lol herkes atlamış.[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 5kişi lol hani devamı :D[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Hosgeldin[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 sazan mevsimi bu ay olsa gerek.[signature][hline]S.E.N. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: keyn, 03 Haziran 2005 22:55 tarihinde demiş ki: sazan mevsimi bu ay olsa gerek. amanın ben de atlıcaktım son anda yırttım:D[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 hoşgelmedin:P[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 fiona sende bi üstteki mesajı quote ederek yaptın hatanı :)[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 ahah karıştırdım ortalığı[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. . Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Hoşgeldiniz.[signature][hline][b]Dün Gitti Yarın Gelmedi "Anı" Yaşayalım... Amor a.k.a Pawliger [Asgard] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 iyi yaptın, hoşgeldin.[signature][hline]nothing Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 sizleri ilk sayfadaki mesajları okumaya davet ediyorum dsf[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 okuyun okuyun editleyemezsiniz nasılsa 30dk geçti nihaha[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. . Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.