Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 japonlara girmek için patchi aldım versiyon u değiştirdim 1298 mı ne yazıyodu onu yazdım bana Invalid version dedi versiyonu eskısıne değiştirdim Database hatası verdı bu nedir ??
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 japkonun versionu zaten 13xx[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 4x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:Academy National Point: 1xxx Server: Ares
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 e neden yukarıdakı sticky de 1298 fln dedi arkadaslar japonların versıyonunu yazarsanız sevıncıem..[signature][hline]DJ Tiesto fordcus, 29 Mayıs 2005 23:15 tarihinde demiş ki: katlayıp bavuluna koyup seyahetlerde yanına mı alacan la karıyı? üflemelileri çıktı onların naylon.
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 o sticky antik çağlardan kalma..[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 4x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:Academy National Point: 1xxx Server: Ares
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 şunu server.ini ye yapıştır [Server] Count=2 IP0=login1.knightonline.jp IP1=login2.knightonline.jp [Version] Files=1308[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 4x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:Academy National Point: 1xxx Server: Ares
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 E bu seferde saçma sapan yazılar cıkıyo bılıyorum dil paketi yuklemek lazım ama serverlara tıkladıgım halde girmiyo..
Öne çıkan mesajlar