Llama Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 dünya değil biz dönüyoruz bee abiii durduramıyorum kendimi...[signature][hline]Yaylarlar Yaylalar,piyade marşı,kim gelyor,postallar,siy ah çoraplar,yeşil donlar ve atletler,kamuflajlar ve en önemlisi kep gitti göt gitti ... Askerlik Güzel Bişi...
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 bi fikir attım ortaya konuya hücum oldu :) ehaueheua :D[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 abi bi an istanbul sana gelsini istanbul sana girsin diye okudum ehaueheu yarılıyorum ya meuaheuaheuaeha :D[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Eshevar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 geffen o biraz benim olayı karıştırmamdandı. sinekler, hızlı kanat çırpışıyla yeri iterek havada kalır. kuşlarda farklı bir hava akımı olayı olduğu hakkında birşeyler okumuştum tam hatırlayamadım, kafam karıştı. ayrıca Bonepart'ın dediği açıdan bakmamıştım olaya O_o
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: Eshevar, 04 Haziran 2005 15:41 tarihinde demiş ki: geffen o biraz benim olayı karıştırmamdandı. sinekler, hızlı kanat çırpışıyla yeri iterek havada kalır. kuşlarda farklı bir hava akımı olayı olduğu hakkında birşeyler okumuştum tam hatırlayamadım, kafam karıştı. ayrıca Bonepart'ın dediği açıdan bakmamıştım olaya O_o AA bi saniye eger kusun ucmasi iicn ayri biseyler varsa gene bi cevaplanmasi gereken soru var demektir ama ancak aksama okicam cünkü brz test cöziym :)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
geffen Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 neyse dağılalım o zaman hafiften ben de dota oynıyayim :)[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz!
Xanthe Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Hey allam ciddi ciddi okudum sonra durdum ve şöle düşündüm. Delinin biri kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkarmaya ugraşmış:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
Siamon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: De-Jeavu, 28 Ağustos 2003 01:16 tarihinde demiş ki: Senin dedigin seyin olmasi icin atmosfer tabakasinin olmamasi lazim.Mesela uzaydan hareketsiz halde iken cekilen video görüntülerini incelersen dünyanin döndügünü görebilirsin.[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... hayır ne alaka.. o zaman neptun e git atmosfer yok orda zıpla aynı yere düşersin gene.. çünkü yerçekimi var..[signature][hline]Siamonun Resimleri
Siamon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Hem o zaman mesela dünyadan zıplayınca dünya dönseydi gene olmazdıki.. bi kere sen havadayken bina var sokağın sonunda bina sana çarpsa ölürsün saniyede 500m hızla..[signature][hline]Siamonun Resimleri
Logan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 en basit örnekle anlatayım: arada otobüsten, minibüsten (araç hareket halindeyken) atladığımız zaman tam atladığımız yere düşmeyiz. düştükten sonra illa ileri doğru bir itme kuvveti oluşacaktır ve bizi de sendeletip azcık öne atacaktır. bunun nedeni aracın içinde bulunduğumuz zaman sahip olduğumuz moment. araç, atıyorum 10m/s ile gidiyorsa, içinden atlayan da 40 kiloysa momenti P=m.V'den 400Ns (Newton x saniye) olur. yerimizde durduğumuz takdirde ise momentimiz hızımız sebebiyle 0 olur. 400Ns momente sahip bir insanın momentini 0 yapacak olay ise sürtünmedir. sürtünme ise gidilen yol, sürtünme katsayısı, yerçekimi ve ağırlıkla alakalı olduğu için ancak belli bir yol alarak kazandığımız 400 momenti 0'a indiririz. zıplayıp aynı yere düşmemize gelirsek momentle gayet kolay anlaşılacağını umuyorum. zıplayınca dünya 500m/s ile dönüyorsa bizde 60 kilo isek momentimiz dünyanın hızının bize kazandırdığı momenttir ve 60.500=30000Ns olur. zıpladığımız zaman hava sürtünmesi çok ama çok az olduğu için moment kaybı da o denli az olur. dolayısıyla momentimizi o kısa süre içerisinde 0'a indirip bizi durduracak bir sürtünme olmadığı için zıpladığımızda hareket etmeyiz..
Eraqrest Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 boşverin ya anlamayanlar cadıdır. yakalım. dönüyo diyenleri yakarken iyiydi :)[signature][hline]Volfied, 25 Ocak 2005 11:16 tarihinde demiş ki: abi rakı yudumlamak nedir ya şarap yudumlanır yapmayın şunu allaşkına
10ur Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Bırakın be abi dönsün dursun biz zıplayalım :P
siyah Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Neeey? Dünya dönüyor muuu? Haa sen bana dünya deniyor dersen ben senin beele alnını karışlarım![signature][hline]The Refute
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ona bakarsan arabayla giderken zıpladığında pestilinin çıkması gerekir...çıkıyor mu , çıkmıyor...[signature][hline]chuck!
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 şahan'ın ceviz kıran adlı programında buna benzer birşey tartışıyorlardı :)[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet||KTB için..| orc_lord/phoenix (day:261/melancholy/depression)|
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: orc_lord, 04 Haziran 2005 19:46 tarihinde demiş ki: şahan'ın ceviz kıran adlı programında buna benzer birşey tartışıyorlardı :) aynısı :D[signature][hline]Maedhros, 04 Haziran 2005 02:11 tarihinde demiş ki: kusura bakmayın hemen bişi diip gidicem içimde kalmasın CusTodeM, 04 Haziran 2005 00:10 tarihinde demiş ki: seninkinde var sanki... uA.com Rock City [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey Almora Sevenler Buraya
Siamon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: Logan, 04 Haziran 2005 18:55 tarihinde demiş ki: en basit örnekle anlatayım: arada otobüsten, minibüsten (araç hareket halindeyken) atladığımız zaman tam atladığımız yere düşmeyiz. düştükten sonra illa ileri doğru bir itme kuvveti oluşacaktır ve bizi de sendeletip azcık öne atacaktır. bunun nedeni aracın içinde bulunduğumuz zaman sahip olduğumuz moment. araç, atıyorum 10m/s ile gidiyorsa, içinden atlayan da 40 kiloysa momenti P=m.V'den 400Ns (Newton x saniye) olur. yerimizde durduğumuz takdirde ise momentimiz hızımız sebebiyle 0 olur. 400Ns momente sahip bir insanın momentini 0 yapacak olay ise sürtünmedir. sürtünme ise gidilen yol, sürtünme katsayısı, yerçekimi ve ağırlıkla alakalı olduğu için ancak belli bir yol alarak kazandığımız 400 momenti 0'a indiririz. zıplayıp aynı yere düşmemize gelirsek momentle gayet kolay anlaşılacağını umuyorum. zıplayınca dünya 500m/s ile dönüyorsa bizde 60 kilo isek momentimiz dünyanın hızının bize kazandırdığı momenttir ve 60.500=30000Ns olur. zıpladığımız zaman hava sürtünmesi çok ama çok az olduğu için moment kaybı da o denli az olur. dolayısıyla momentimizi o kısa süre içerisinde 0'a indirip bizi durduracak bir sürtünme olmadığı için zıpladığımızda hareket etmeyiz.. "yaw arkadaşım fizikte yalan bi olay zaten, haftaya onunda dökümanlarıyla gelicem burda kanıtlıcam fizik die bişi olmadını.."[signature][hline]Siamonun Resimleri
10ur Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Fiziğe yalan denmez aslında bi bakıma denilerbilir aklına ne yatıyorsa biz ona fiziğe uygun diyoruz ama sonuçta herşeyin ispatı var yalan olamaz
Albert Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: sharky, 28 Ağustos 2003 01:18 tarihinde demiş ki: Sen Dünya'nın üzerinde bir cisim olduğun için, şu andaki hızın da Dünya'nın hızı ile eş. Yani sen zıpladığında, Dünyanın gideceği yöne doğru zıplamış oluyorsun. Çocuum size lise de Fizik öğretmediler mi ?[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net]www.ekohost.net tam olarak oyle degil aslinda, atmosfer dunya ile birlikte dondugu icin ayni yerde kaliyor :p sana fizik ogretmedilermi sharky :D [signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, Developer & Admin Sentenel Web Page [Bu mesaj Math- tarafından 04 Haziran 2005 20:02 tarihinde değiştirilmiştir]
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 fiyuv ;)[signature][hline]chuck!
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 dünya yuvarlak diilki dönsün[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. [Bu mesaj fastreload tarafından 04 Haziran 2005 20:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Ya bırakın ya.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz."
gizliozne Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Dünya donmuyor yer yer donuyor evet zaten oralara da kutup adı veriliyor kuzey ve güney olmak üzere.[signature][hline]Aşk bizim gibilerin neyine? Sevgiyle yetinmek lazım.
lizardking Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 otobüs örneği yeterli olur.. otobüsün içinde zıpladığımızda arkaya yapışmayız..bunun cevabıda aynı[signature][hline]~o O COMFORTABLY NUMB
Pasha Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 şöle açıklık getiriyim ben konuya kendi etrafında hızlıca ve defalarca dön sonra aniden dur dünyanın döndüğüne şahit olucaksın :))[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Owumyr of Frostwhisper
Öne çıkan mesajlar