Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ya dunya donuyomu bence donmuyo .

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi bu konuyu ilk defa gördüm ve aklıma çok komik bir fikir geldi şu an gülmekteyim ahanda fikir:

dünya aniden dursa minibüste olduğu gibi doğuya doğru savrulurmuyuz? (:D ehauehuea biliyorum çok hayalperestim)[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
düşünüyorum...........

:lol:[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
said:
Mandoo, 04 Haziran 2005 15:16 tarihinde demiş ki:
dünya aniden dursa minibüste olduğu gibi doğuya doğru savrulurmuyuz? (:D ehauehuea biliyorum çok hayalperestim)

minibüsteki savrulmayı bırak direkt aya kafa atarsın.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae
G3NK-Ster paradayz!
Mesaj tarihi:
said:
sharky, 28 Ağustos 2003 01:18 tarihinde demiş ki:
Sen Dünya'nın üzerinde bir cisim olduğun için, şu andaki hızın da Dünya'nın hızı ile eş. Yani sen zıpladığında, Dünyanın gideceği yöne doğru zıplamış oluyorsun.

Çocuum size lise de Fizik öğretmediler mi ?[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp.
www.ekohost.net
]www.ekohost.net

işte bu mesajı okuduktan sonra geldi aklıma bu soru :D ehauehueha[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
bras once bu knuyla ilgli knusulan topicte yaratıcılık odulu ancalaganın hocasına gtmisti ama vazgectim.. mandoo sana gtmeli bu odul:) asırı yaratıcısın ehhehe[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen
Mesaj tarihi:
sanırım bizde dururuz .. .gailba sanırsam öledir inşallah .. :/ yok yok durmayiz evet savruluruz[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Mesaj tarihi:
said:
Mandoo, 04 Haziran 2005 15:16 tarihinde demiş ki:
abi bu konuyu ilk defa gördüm ve aklıma çok komik bir fikir geldi şu an gülmekteyim ahanda fikir:

dünya aniden dursa minibüste olduğu gibi doğuya doğru savrulurmuyuz? (:D ehauehuea biliyorum çok hayalperestim)
savrulmayiz cunku atmosfer de durur, biz de dururuz.
yanniz konuyu gorunce aklima geldi. fizik dersinde gormustuk, psikopatin birinin teorisine gore dunya'nin durup evrenin donme ihtimali var. yani aslinda donen evren, dunya diil :D.[signature][hline]Tulahr
Mesaj tarihi:
dünyanın hızı şu anda x'se bir anda 0 olursa. bizde zor duruz biraz. hatta dünyanın büyük bir parçası bile duramaz kanımcaz.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae
G3NK-Ster paradayz!
Mesaj tarihi:
cok megalomonca bi teoriymiş dogru olmasinin imkani yok gibime geliyo[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Mesaj tarihi:
otobüsün içinde bir kuşu serbest bıraksak(kuş uçmaya çalışacak) havaya kalktığında aracın hızıyla arka cama mı yapışır, yoksa normal evin içinde uçarmış gibi dolanabilir mi?
Mesaj tarihi:
dolanır tabiki de. ulan bu soruyu sorana ilkokul terk dendi daha çocukca sorular soruyorsunuz.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae
G3NK-Ster paradayz!

[Bu mesaj geffen tarafından 04 Haziran 2005 15:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ucarmis gibi dolanir cünkü zaten kusun hızı= otobusun hızı hatta +bide kusun kendi hızıda olucak yani bisey olmicak. eger kus otobusete 1 saat havada kalırsa senin dedign gibi cama yapisir buda iste asansörler düserken havaya sıcrama geyini anlatiyo[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Mesaj tarihi:
said:
geffen, 04 Haziran 2005 15:03 tarihinde demiş ki:
lan penth adam onu milattan önce yazmş o zaman şahan vitamindi.
ahahaha[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe
Penthesilea, Night Elf Avci / emekli
Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü

Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki:
Allah'ım yaratıyosun bari takip et....
Mesaj tarihi:
ya ne saçmalıyosunuz bizim köyde imama sorsan bile sana eylemsizliği anlatabilir. cevizkıran gibi konuşur * yav ilerleyin yav!! çıkarın at gözlüklerini atın bunları yav!*[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae
G3NK-Ster paradayz!
Mesaj tarihi:
icerdeki hava kusun hızını kesmiyoki kuz rahat rahat ucar. zemine bastiginda hızı tekrar otobüsle eşit olur 3 4 dakka havada kanat cırparak kalsa senin dedigin olur bence yavas yavas arabadan daha yavas hareket etmeye basar ve arabadan - hıza düstügündede cama yapismaya baslar ama hılzıca olmaz tabi o olay[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Mesaj tarihi:
otobusteki hava da otobusle birlikte gider. istediğiniz kadar pencere açın sabit hava hep kalıcaktır otobuste. aynı dunyanın atmosferi gibi. cahilliğin lüzümu yok gidin bi sinek alın binmeden önce sonra onu bırakın otobuste.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae
G3NK-Ster paradayz!
Mesaj tarihi:
daha önce kuzenim sormuştu, konuyu görünce aklıma geldi. üzerinde tekrar düşümeden yazdım. daha önce birkaç fizik öğretmenine falan sormuştum cevap verememişlerdi.. neyse cevap verenlere teşekkürler...
Mesaj tarihi:
said:
geffen, 04 Haziran 2005 15:33 tarihinde demiş ki:
otobusteki hava da otobusle birlikte gider. istediğiniz kadar pencere açın sabit hava hep kalıcaktır otobuste. aynı dunyanın atmosferi gibi. cahilliğin lüzümu yok gidin bi sinek alın binmeden önce sonra onu bırakın otobuste.

ve sinek rahatca ucacaktir oraya buraya ister 200 le ister 400 le gidin :)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Mesaj tarihi:
cevap veremeyen fizik öğretmeni mi? yuh yani! oğlum bu adamların aldığı maaşları nasıl gönül rahatlığıyla yiyebiliyorlar analamadım.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae
G3NK-Ster paradayz!
Mesaj tarihi:
said:
BonePART, 04 Haziran 2005 15:35 tarihinde demiş ki:
geffencim
onden bi cam ac arkadanda bi cam ac
artificial bi hava akımı uret
kusu kasıcaktır
kabaca ruzgarlı havada ucmaya calısan bir kus olucaktır
ama onun dısında kus otobusle hareket eden havada gayet guzel ucar
aaa ne kastınız be
arkadaslar havada otobusun bir oparcasıdır otobusle hareket ederbi bardak dolusu suyu ittiginizde su geride mi kalıyor
(suyun densitysi havaya gore cok daha yuksek oldugundan biraz calkalanıyor yane verilen kuvvete daha sonra tepki veriyor bi tek bu var)

eline saglık .[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Mesaj tarihi:
bone ben otobuste istediğiniz kadar cam açın derken. normal akbille bindiğim otobüsleri düşündüm. bizim köyde ön ve arka camı açılan otobus yok :) Allahın saçma sapan sinekleri bile istediği manevrayı yapabiliyorken böyle bi soru sorulması çok saçmaydı ya neyse.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae
G3NK-Ster paradayz!
  • Yeni Oluştur...