Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şerefsizlik!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hmm, daha dikkatli dinleyince fikrimi degistirdim aslinda. Bisi yanlisi degil, bir seyin eskiden isminin farkli olmasiyla eglenen tarafsiz bir sarki olma ihtimali daha fazla.[signature][hline]MSN: jelatin[at]gmail.com
Mesaj tarihi:
bence yapılmaması gereken bi davranıştı marşları çalınırken Yunanlı oyuncuların hali fenaydı adamlar sinirden dişlerini sıkıyolardı valla...[signature][hline]:0)
Mesaj tarihi:
Onların seviyesine inmemeliydik lafına katılmıyorum. Sonuçta bunu yapan yunanlı da birkaç bin türk de. Tüm bir topluma mal edilmemesi gerekir. Hem ne malum onların karşılık olarak yapmadığı (ya da öyle bir durumda karşılık olarak yapmayacakları)[signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind
Suspect creator is to be judging right
Mesaj tarihi:
said:
Ferrero, 05 Haziran 2005 00:29 tarihinde demiş ki:
Bence onlar bizim türklere laf-küfür ettikten sonra bizim taraftarların milli marşlarında ıslık çalması sonucu bir türk olarak türklere şerefsiz diyen insandadır sorun. Ayıp dese yeridir...
[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar...
Mesaj tarihi:
said:
HasMez, 05 Haziran 2005 02:56 tarihinde demiş ki:
bu protestonun hayvanlık boyutunda oldugunu sanmıyorum. sen olsan nasıl tepki verirdin yunanlılara? hükümetin bir tepki verdigi yok , askerde pasif onlardada tepki yok. halka kalıyo tepki verme işi. tepki verincede hayvan mı oluyoruz

verdiğin tepkiye göre değişir.
bu durumda hayvan oluyorlar.[signature][hline]Volfied, 25 Ocak 2005 11:16 tarihinde demiş ki:
abi rakı yudumlamak nedir ya
şarap yudumlanır yapmayın şunu allaşkına
Mesaj tarihi:
kişiden kişiye degişir hayvanlık kavramı.bana göre ıslık çalarak protesto etmenin hayvanlık olmadıgını zaten belirtmiştim. ne gidip bayraklarını yaktık, ne sahaya çıkıp adamlara linç ettik. bugüne kadar her türlü dostluk hareketi %90 türklerden gelmiştir ama refuse etmişlerdir. ülkemiz sınırlarına kaymayı amaçlayan bir ülkenin milli marşı okunurken ıslık çalmanın hayvanlık derecesi oldugunu belirleyecek bir unsur yok ortada. ayıptır belki ama ne şerefsizliktir nede hayvanlıktır. ben yinede verilen tepkinin yerinde oldugunu düşünüyorum.[signature][hline]Diez:
Kalgeldi
lvl 1x sin
Mesaj tarihi:
Yanlisa karsi yanlisla cevap vermek cok büyük bir hatadir.
Ilkokul caginda degil orada kimse, ne demek "Onlar da yapiyor".
Ayip ya, yazik gercekten.
Empati denen seyden nasibini almamis bu insanlar. Bize Istiklal Marsi ne ifade ediyorsa, onlara da ayni seyi ifade ediyor kendi marslari. Onlarin da sevdikleri bir vatanlari var, onlarin da savaslari var, onlarin da atalari var. Bu kadar mi basit abi bir milletin benligine saygisizlik yapmak?[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe
Penthesilea, Night Elf Avci / emekli
Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü

Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki:
Allah'ım yaratıyosun bari takip et....

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 05 Haziran 2005 14:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
sosyal ilişkilerde empati gerekli tabii ki ama bu tür mevzularda empati bana yersiz geliyor. adam işgal ediyor toprakları empati mi yapıcaz " aa evet cidden hak vermek lazım adamlara toprakları nüfuslarına göre küçük gelmiş" salakça kaçar. durduk yere verilen bir tepki yok burda bir mesajı var. ben ayıp degil demiyorum tepkiye tabii ki ayıp milli marş çalınırken saygısızlık yapmak hangi ülkenin marşı olursa olsun. benim belirtmek istedigim halkın , yakaladıgı her şansta tepkisini belirtme istegi. benim aklıma halkın verebilecegi başka bir tepki gelmiyor açıkçası. "you are not welcome here" ın ıslık versiyonudur o. onlar yaptı diye yapılmadıgı açık. 100 yıllık bir düşmanlık var sonuçta.

[Bu mesaj HasMez tarafından 05 Haziran 2005 15:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Hmm.
Hatirliyorsan biz de Orta Asya'dan geldik Anadolu'yu isgal ettik o zaman, öyle söyler onlar da sana. Bizans vardi buralarda.
Böyle tarihe gidersen isin sonu yok.
Devletlerin düsmanliklari gelip gecicidir ve milletlerin düsmanligini gerektirmez.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe
Penthesilea, Night Elf Avci / emekli
Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü

Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki:
Allah'ım yaratıyosun bari takip et....
Mesaj tarihi:
Ne kadar düzgün yetişen bireyler olduğunu gördüm sonra sevindim.
Ve tam tersi...[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae
G3NK-Ster paradayz!
Mesaj tarihi:
Hala 3-5 çapulcunun lafına bakarak tüm Türk halkını şerefsiz, saygısız diye itam eden, 'Türk olmaktan utanan' kişiler burayı da doldurmuş göründüğü kadarıyla.

Yunanistan çoğu zaman emperyal devletlerin güdümündeki bir ülke görünümünde olsa da hala geçmişinden kalan sömürgeci arzuları dizginlenmemiş, bu gayet açık. Enosis planları bile bunun başlı başına bir göstergesi. Ya da Ege'de varolan devasa sınırlarını daha da artırma planları yapmaktadır.

Türkiye ise tam tersine Atatürk'ten sonra fetihçi geleneği bırakmış, kendi sınırları içinde başka devletlere saygılı davranarak yaşamayı benimsemiştir.

Millî maçtaki durumu kınasak da Yunanistan'a bir şekilde tepki verilecekti. Verilmesi de gerekiyordu, ne de olsa hükümet ve ordunun yönetim kademesi el pençe divan duruyor ab ve abdnin karşınısında. Tasvip edelim ya da etmeyelim, Yunanistan emellerinden vazgeçmediği sürece seviyesi kimi insanları çıldırtan tepkiler verilmeye devam edilecektir. Öyle ya da böyle!
Mesaj tarihi:
said:
dreagloth, 04 Haziran 2005 21:00 tarihinde demiş ki:
Yunanistanla yapılan karşılaşmada onların "milli marşı" çalınırken ıslık çalıcak kadar düşmüş bi toplum olduğumuzdan UTANIYORUM....

en azindan Atatürk'u ornek alip, yunan bayragina basmamis olmasindan birseyler cikartip, yapilmamasi gereken bir hareket oldugunu dusunuyorum.[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, Developer & Admin
Sentenel Web Page
  • Yeni Oluştur...