Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sanatsal fotoğraf çekimi denemeleri

Cd-

Öne çıkan mesajlar

hehe seviyorum bu tip fotolari..bi garip cesaret istio makineyi cikartip gorunmez olduuna inanip dogru anda dogru seyi cekmek..ha sans cok buyuk bi yer kapliyor, ama onemli olan netice:) 1000de 1 de olsa genede ihtimale inanmak lazim

o nedenle kus lamba geyik kaciyo dedim..cikcik ne var orda takiliyo hayvancik ok onunda bi havasi var..da cikcik neticede yani (ha simdi cikcik cekmek var, bide national geo. da cikcik cekmek var..farkli kulvarlar lafim o kadar uca degil :) )[signature][hline]http://fuysal.com

*curiosity res-kills*
...mono
Sosyal ağlarda paylaş

Bunlar da diğerleri dory çok ısrar etmiş koyayım dedim :)
Bunu da çok seviyorum
Bunda benim yaptıığım bi'şey yok denizin güzelliği
Kuş felan yalan aslında...evet(Kuğulu Park)
Kuşlar gene(Kuğulu Park)...
Güvenpark(orda oturan adamlar olmasa bi' de heykel temiz olsa güzel olabilirdi)

NOT:Resimlerin boyutlarını küçültüyorum upload edebilmek için çok kaliteli gözükmeyebilirler.[signature][hline][Bob Marley]
Ben!!!(Ünlemlere de bak)
Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır.

[Bu mesaj Cd- tarafından 03 Haziran 2005 20:26 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Cd- tarafından 03 Haziran 2005 20:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ilk resim çok güzel bide ikinci msjdaki ilk resmi beğendim.açıkçası bitek güvercinden hoşlanmadım (o da güvercinleri sevmememden olsa gerek)ama nasıl kaçırmadan o kadar yaklaşıp resmini çekmeyi başardın bilmiyorum.tebrik ederim.[signature][hline]la petite ezique
Sosyal ağlarda paylaş

Güzel işte... Gerçi zordur sana beğendirmek...:) Do not enter, Turkish delight caponlar felan kültür sentezi...:)[signature][hline][Bob Marley]
Ben!!!(Ünlemlere de bak)
Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır.

[Bu mesaj Cd- tarafından 03 Haziran 2005 23:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben cekik arkadaslara takildim ondan konusmus olabilrm :p

tak diye cumleye dokecek anlam bende bulamadim..ama en azindan gozumn ordan oraya bole biseyler aradi belli bi zaman harcadi ondan kanim kaynadi :)

sair burda do not enter diyerek japonlarin turk lokumuna giderdikleri hasrete dikkat cekmis..[signature][hline]http://fuysal.com

*curiosity res-kills*
...mono
Sosyal ağlarda paylaş

ilk fotoğraflar güzel hele ilk ilk fotoğraf başka güzel ki bir arkadaş daha söylemiş cesaret yeter :) ben geçen gün sahilde gemiyi çekerken sağdaki kızlar tiptip baktı bana benimi çekiolar şeklinde ki utandım soktum fotoğraf makinesini cebime arkama bakmadan koştum koştum ve koştum...[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar...
Sosyal ağlarda paylaş

vala bende anlamadım. ayrıca ingiliz rus falan nerde onu da göremedim. ayrıca nerden anladınız o da ayrı. birde farz edelimki öyle.. so? halen anlamış degilim.turkish delight var birde don t enter var dikkat çeken...[signature][hline]
sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Numb, 05 Haziran 2005 14:11 tarihinde demiş ki:
vala bende anlamadım. ayrıca ingiliz rus falan nerde onu da göremedim. ayrıca nerden anladınız o da ayrı. birde farz edelimki öyle.. so? halen anlamış degilim.turkish delight var birde don t enter var dikkat çeken...

yani bi fotografin illa deliler gibi dikkat cekmesi yada resimin icinde WOW SHIT! dedirtcek bi oge olmasi gerekmiyor bence..Photojournalist tarzina yakin bi resim olmus, baslangic olarak kareye sigdirilan ogeler de gayet basarili amator seviye icin..

isin ucu `sanat nedir ki abi bu sanat mi yaew bende yaparim yaew` e kadar gider bu bakis acisi ile..

yani kimine hitab eder kimine etmez tabiki, ama esas olarak digerlerinden farkli bi ozellik tasimasini saglayan en buyuk etken arkadasimizin, canli haraket halindeki insanlari yasadiklari (tursitleri aslinda ziyaretci denebilir) bi eylem yaparken cevredeki diger kulturel-grafiksel ogeler ile (yol isareti olabilir gerzek bi pano olabilir yada camdan kadinin sapkasina yamuk dusen isik olabilir) kendi bakis acisi ile birlestirip tek bir kare icine sigdirmis olmasi...yakaladigi sans da ayri bir konu.

begenilir begenilmez tabiki ayri konu, ama bence baslangic olarak kendi turunde guzel bi alistirma..insalla bu tip cekmeye devam eder arkadas, bakmasi heycanli seyler cikar :)[signature][hline]http://fuysal.com

*curiosity res-kills*
...mono
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...