Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık wow us account ve city of heroes account

fortinbras

Öne çıkan mesajlar

us wow accountumu satıyorum bir aylık oynamayı daha geçen gün açtım 1 aya yakın oynama suresi var içinde 28 rogur 26 hunter 21 warrior charlar var 10 gold kadar da para var toplam itemları da charların levellarına gore gayet iyi rogue de rested xp birikmiş durumda level 30 a kadar kolayca gelebilirsiniz karakterler warsong serverında ilgilenenler özel mesaj atsınlar... bir de city of heroes accountum var içinde duzgun char yok bunu 30 dolara satarım ilgilenenler mesaj atsınlar oyun dosyalarını ve patchlerini de cd içinde verebilirim ayrıca... bir de tabi daoc var ama onla ilgilenen çıkmaz artık herhalde...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Sosyal ağlarda paylaş

wow a fiyat olarak 85 milyon düşündüm çok derseniz bir miktar düşerim de 1 aylık uyelik aktif şu an direk alıp oynıcaksınız ve içinde 3 tane char var ikisi level 30 a çok yakın daha uygun çok zor bulursunuz eu da değil de us te oynamak isteyenler kaçırmasınlar...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...