elvyn Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 aslında uzun uzun dusununce kelimesel olarak cok anlamsız geliyo güç güç g ü ve ç. komik yani güç nedemek ki. hadi bakalım ben ona gene diyorum. hatta iguana. istersem legolasta derim kim beni tutabilir ki?[signature][hline]
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Ben tutarım. Güçlüyüm çünkü ben.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz."
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 tutta görelim, hıh![signature][hline]
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 ben yardım ederim tutmasına :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 May the Force be with you...always... desem gücün ne olduğunu iyice açıklamış olur muyum? diye sormadan edemiyecem:D:D:D[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun
Lisze Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: Lisze, 03 Haziran 2005 19:01 tarihinde demiş ki: Bence: Güç kapasitedir,sınırdır.Fiziksel olsun, ruhsal olsun zihinsel olsun.İnsanın gücü, yapabileceklerinin sınırını belirler.Ama bir işi yapamaması güçsüz olduğunu göstermez.Bu noktada beceri devreye girer. Up :D
Xanthe Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Heheh evet güç bizimle olsun:) Ayrıca güc kontor bittiginde 1000 kontor alabılmektır:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
spawn77 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Come To dark Side of the force you will see Real Power. *Evil grin*[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior
quantele Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Bence Zihinsel güçden daha çok fiziksel güç önemli günümüzde.gündüzleri sokaklarda tinerciler dolaşıyor.O kişiler sana zarar wermeye kalkışdığında zihinsel güç senin hiç bir işine yaramayacak.Fiziksel güçde pek fazla işimize yarayacakğı söylenemez.Bence güç=insanın zihinsel ve fiziksel özellerini ortaya koyaması diyebliriz[signature][hline]
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Power = Work / Time olay bu[signature][hline]NEVER give up... [Bu mesaj LasT_SuRviVoR tarafından 05 Haziran 2005 12:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Lisze Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: LasT_SuRviVoR, 05 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: Power = Work / Time olay bu Bu yalnızca fizik için, Ruhsal veya zihinsel güç için formül aynı mıdır? tabiki değil. Ruhsal güçte zaten zamanın bir değeri olduğunu sanmıyorum.
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 eheh bıde şöyle düşün iki adam beyın gücüyle kaşık bükebiliyor.Biri 3 saniyede biri 1 dakikada , sence hangısı zıhınsel olarak daha güçlüdüR ?[signature][hline]NEVER give up...
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: Raistin, 03 Haziran 2005 17:10 tarihinde demiş ki: zevk almak ve sizi dövmeye devam ederken bundan aldıgınız zevkle gülebilmek... mazoşizm oluyor o. :P[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 May the fart be with you:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com
sheref Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 gölgelerin gücü adına[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik
Lisze Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: LasT_SuRviVoR, 05 Haziran 2005 13:06 tarihinde demiş ki: eheh bıde şöyle düşün iki adam beyın gücüyle kaşık bükebiliyor.Biri 3 saniyede biri 1 dakikada , sence hangısı zıhınsel olarak daha güçlüdüR ? Biri diğerinden daha çabuk konsantre olmuştur.Daha iyi odaklanmıştır.Sonuçta kaşık bükme eylemi kasılarak, ıkınarak yapılan bir eylem değil.Ama bu konulara burda girmesek daha iyi.Devam edersek birazdan saldırılar olucaktır ''Yok öle bişe!'' diye :D
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: Estel_Anorien, 05 Haziran 2005 13:07 tarihinde demiş ki: mazoşizm oluyor o. :P Senin DotA oynaman da mazoşizmin doruk noktası oluyor herhalde. Bir insan bu kadar ezilmez ki canım bir oyunda.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz."
Lisze Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: BOccOB, 05 Haziran 2005 13:13 tarihinde demiş ki: said: B0nzi, 03 Haziran 2005 17:18 tarihinde demiş ki: Güç cüzdanının kabarık olmasıdır.... :D işte bu güçle en dahi adam da en kuvvetli adam da başa çıkamaz... Hmm.. Hırsızların, gaspçıların,tinercilerin para için insanlara zarar vermeleri? Bıçaklamaları, öldürmeleri? Para o an parası olanları koruyabilir mi?
sheref Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: BOccOB, 05 Haziran 2005 13:13 tarihinde demiş ki: said: B0nzi, 03 Haziran 2005 17:18 tarihinde demiş ki: Güç cüzdanının kabarık olmasıdır.... :D işte bu güçle en dahi adam da en kuvvetli adam da başa çıkamaz... herşey satın alınabilir ama asalet asla[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 biri benim mesajımı silmiş bi açıklama yaparsa memnun olucam osuruk ayıp bişey mi ?[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 ahahhe yorumsuz[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 çok kaslı da olsan üzerine saldıran 2 bıcaklı tinerciye karşı ne yapıcaksın :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
Venator Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Güç dediğin insanın kendine yakışanı giymesidir =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru
Öne çıkan mesajlar