HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 merhametli olan güçlüdür , merhametsiz olan da güçlüdür ama daha az güçlüdür...[signature][hline]chuck!
Lisze Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: Horrible, 03 Haziran 2005 19:37 tarihinde demiş ki: Karşısındakini ezebileceği halde ezmeyen ve ondan üstün olduğu onu öldürebileceği halde öldürmeyen insan güçlü demektir. Burdan gücün anlamını çıkarın Ben çıkaramadım ??
Lisze Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: Raistin, 03 Haziran 2005 19:38 tarihinde demiş ki: horrible, merhamet veya acıma güç degildir... ZAYIFLIKTIR:... Merhamet veya acıma insani duygularımızdır.Vicdanımızdır.Bizi iyi birer insan yapar.Dünyayı daha iyi bir yer haline getirirler.
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: Horrible, 03 Haziran 2005 19:37 tarihinde demiş ki: Karşısındakini ezebileceği halde ezmeyen ve ondan üstün olduğu onu öldürebileceği halde öldürmeyen insan güçlü demektir. Burdan gücün anlamını çıkarın o eskidenmiş, şimdi herkez çakallık, kendi çıkarı peşinde. Yani sen bu devirde birini affet, birine acı, seni arkandan vurur üstüne bi de kıçını yırta yırta dalga geçer. Bu devirde falso vereni çiğ çiğ yerler[signature][hline]Your Ad Here!
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: Werewolf, 03 Haziran 2005 17:19 tarihinde demiş ki: İnsanın kendine aaah dayanamıyorum. Güç insanın kendine yakışanı giymesidir? =Pp[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe
Lisze Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: Aegean, 03 Haziran 2005 19:52 tarihinde demiş ki: said: Horrible, 03 Haziran 2005 19:37 tarihinde demiş ki: Karşısındakini ezebileceği halde ezmeyen ve ondan üstün olduğu onu öldürebileceği halde öldürmeyen insan güçlü demektir. Burdan gücün anlamını çıkarın o eskidenmiş, şimdi herkez çakallık, kendi çıkarı peşinde. Yani sen bu devirde birini affet, birine acı, seni arkandan vurur üstüne bi de kıçını yırta yırta dalga geçer. Bu devirde falso vereni çiğ çiğ yerler Bence çok yanlış düşünüyosun.Yinede merhametli olmak lazım.Ama bu dikkatli olmamamızı gerektirmez.İyi insanlar olalım ama milletin eline koz vermiyelim.
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 cray baska bi konu olsa demezdim ama ... i,ğrençsin
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 merhamet et , haluk bilmezse maluk bilir mi ne öyle bir söz vardı ama yanlış hatırlıyor olabilirim :D[signature][hline]chuck!
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 yok bende yufka yürekliyimdir yoksa :) ama hani konu "güç" olunca işin aslı öyle yani, tabi bu normal hayat için geçerli değilde, bi yerleri yöneten adamlar için öyle.. derin devlettt :P[signature][hline]Your Ad Here!
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: Raistin, 03 Haziran 2005 20:10 tarihinde demiş ki: cray baska bi konu olsa demezdim ama ... i,ğrençsin =) O cümleyi kullanmam da ben öle bi tamamliyim dedim.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: Horrible, 03 Haziran 2005 19:37 tarihinde demiş ki: Karşısındakini ezebileceği halde ezmeyen ve ondan üstün olduğu onu öldürebileceği halde öldürmeyen insan güçlü demektir. Burdan gücün anlamını çıkarın yani elindeki gucu kontrol edebilen gucludur ve bunu yapabilenin sahip oldugu seyde guctur dogru anlamısmıyım :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: Raistin, 03 Haziran 2005 17:10 tarihinde demiş ki: evet bu soru aklıma takıldı.. aslına bakarsanız nereye acacagimida bilmedigimden buraya actim (garbıçlık gozukmedi gozume) soruyorum size Güç nedir? bence: birinin fiziksel kuvvetten cok veya kabalıktan cok sözlerinizle ezebilmektir... onu sadece sözlerinizle vede hiç klabalaşmadan "beyninde" ezdiginizde size baktıgı biçimdir, o bakıştır... o umutsuzlugu karşındakinin gözünde görebilmek ve bundan zevk alabilmektir.. size saldırdıgında gulmek , ve siz ona karşılık veremeyecek kadar güçsüz olsanız bile bu bakıştan onun bu güçsüzlügünden sizi susturmak için şiddete başvurmasından zevk almak ve sizi dövmeye devam ederken bundan aldıgınız zevkle gülebilmek... onun icindeki umutsuzlugun büyüdügünü hissetmek ve bunu onun gözünde görebilmektir... Bence gerçek güç budur... size soruyorum sizce Güç nedir? bu biraz dark side olmuş ama.[signature][hline] [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 03 Haziran 2005 21:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 lord elvyn lol diorum fighter club diyen arkadaşada hiç yorum yapmıorum
Lisze Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: Lisze, 03 Haziran 2005 19:01 tarihinde demiş ki: Bence: Güç kapasitedir,sınırdır.Fiziksel olsun, ruhsal olsun zihinsel olsun.İnsanın gücü, yapabileceklerinin sınırını belirler.Ama bir işi yapamaması güçsüz olduğunu göstermez.Bu noktada beceri devreye girer.
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 brz dark side'da gördüm seni.. ehiehi[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Peace is a lie, there is only passion. Through passion, i gain strength. Through strength, i gain power. Through power, i gain victory. Through victory my chains are broken. Al sana güç.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz."
Lisze Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Fight Club diye bir film vardı onu hatırlattı bana o dayak yiyen ama durumdan memnun olan insanın psikolojisi.
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: Raistin, 03 Haziran 2005 21:04 tarihinde demiş ki: lord elvyn lol diorumfighter club diyen arkadaşada hiç yorum yapmıorum yapma zaten[signature][hline]Janis - SWG(Eclipse) Tkit - MxO(Output) Macheor - Daoc(Merlin)
Eshevar Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: Raistin, 03 Haziran 2005 17:10 tarihinde demiş ki: ... sizce Güç nedir? Ben! ^^
Lisze Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Kavrayamadım ben durumu herkez yorum yapmaktan çekiniyo galiba.Yanlış bişey mi söledim?
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 ağları delmeli..[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 güç bizi çevreler.güç ağaçta taşta toprakta kuşta çiçekte böcektedir. önemli olan onu hissedebilmektir. güç bizi besler ve biz de onu besleriz. use the force luke.
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: Lisze, 03 Haziran 2005 21:12 tarihinde demiş ki: Kavrayamadım ben durumu herkez yorum yapmaktan çekiniyo galiba.Yanlış bişey mi söledim? güçün konserve kapaa açmak olduğunu düşünen ben için biraz komplike bir cümle[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Bilgi güçtür... Bkz. imzam :) güç ne şekilde olursa olsun onu nasıl kulandığın önemlidir.[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui
Öne çıkan mesajlar