Deluna Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Benım gerekli olan puan mesela 2000 ben 3500 yapmısım diyelim ama skill puanından dolayı bır ust seviyeye cıkamıyorum carbine ile ates ediyorum bir ust seviyeye cıkamadım ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 yenisin sanırım /find yap marksman trainer ı seç git öğrenmen gereken skill i öğretsin 1. kutu 1k[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deluna Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Birde bana bir gorev verildi ama mineraller mineral surveyde yok bulamıyorumda water device ile ilgili bir gorev onun arastırmasını yapamadım birde onun nasıl bulunabılecegını soylersen sevınırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=121419 daha öncede sormuşsun cevabı işine yaramadımı??[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deluna Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Arkadasın soyledigi sekilde yaptım zaten ama bana gerekli olan seyleri bulamadım diger gerekli olan seyler konusunda faydalı bilgilerdi sagolsun ama benım bu questime derman olamadı :) Farklı seyler istiyor sanırım bu yerden toplanacak seyler degıl 8 metal vs gibi seyler yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 ha oke ozaman[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar