Daniel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 ares 1 e Girmeye calıstıgımda disconnected oluyor sizdede oluyormu[signature][hline]Mail|Msn Messenger|Pati Sözlük
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Server kalabalıkken olur :D[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. http://forum.paticik.com/view.php?id=120703
Schweppes Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Güzel bir soru nasil cevap vermeliyim onun teleşındayım :D[signature][hline]Server : Ares Name : Schweppes Clan : TOWN Level : 6x
Wise Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Verme saten Saten Turk lere kapatacaklar Ares Diez :) SALAK SALAK arkadaslarımız oldugu surece biz hiç bir yerde tutunamayız :D[signature][hline]Name : .... Server : Ares Clan : TOWN Rogue :D
xcharm Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 2 Gun once FiRe'e qirdim.. AdamLarin iLk sordukLari soru Türkmüsün ! FiRe'e qirmeden once NN (Noname) clanindan tekLif geLdi adamLarinda iLk sordukLari Soru Türkmüsün ! Nedir Bu kardesim... Türk demek dupeci demek deiL ki ! adamLar dupeciLeri banLarken türkLerin aLayini banLadiLar YanLisLik dediLer.. Tamam ks ms neyse hepimiz yaptik ama Dupe YanLis oLay.. Ks'den banLanan adam her ne ise..[signature][hline]Name : xCharm Nation: Priest Race : EL Morad Job : Buffer/Heal LvL : 62 cLan : FiRe Server: ARES
Wise Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Aaaaa cok ayıp :( Bende fire daydım ama Wise i baskasına sattım.Sekil yapmıs alan kişi helal olsun :D[signature][hline]Name : .... Server : Ares Clan : TOWN Rogue :D
xcharm Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Evet WiSe Tam bir idoL oLmu$ :) Adamin sattii itemLeri gorunce bitiyorum zaten ..[signature][hline]Name : xCharm Nation: Priest Race : EL Morad Job : Buffer/Heal LvL : 62 cLan : FiRe Server: ARES
Wise Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Muahuahuah "DUPE" :D Ama tek fark "AMERIKALI" sana bişiler ifade eder sanırım :D [signature][hline]Name : .... Server : Ares Clan : TOWN Rogue :D [Bu mesaj Wise tarafından 05 Haziran 2005 13:18 tarihinde değiştirilmiştir]
xcharm Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 zuheuhae Bende name change yapicam yakinda .. Duyrulur :p[signature][hline]Name : xCharm Nation: Priest Race : EL Morad Job : Buffer/Heal LvL : 62 cLan : FiRe Server: ARES
Öne çıkan mesajlar