Jarlax3 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Neyse sımdı kapatıyorum yarın sınavım var uyucam yarın gelıp saldırmalarını cevaplarım ıyı geceler
kIzIn1i Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 fatih sunlara bişey de salaklarmı ne? ben ne zaman kimin charını şifresini almısım salak salak olmasınlar benim başkalarının charlarında mallarında gozum yok ben veriyorum arkadaslarıma daha..[signature][hline]Başlık: kIzIn1i kavranamaz, tasvir edilemez, anla$ilamaz, nitelenemezdir.. kIzIn1ine ula$mak yok olmak değil, sonsuzLuğa ve ölümsüzLüğe ula$maktir.. Name : kIzIn1i Nation: Priest Race : EL Morad Job : Buffer/Heal LvL : 65 cLan : Knights Server: ARES ßir cümle ile ßen: Affetme özeLLigimi kayßettim!..
Wise Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 LoL :) Kizin1i kimdi o bir abimiz vardı onun sifresini alıp chitin shell lerini ve itemlerini ve paralarını aldıgını tum herkes duymustu ? Bunlar yalan mı?[signature][hline]Name : .... Server : Ares Clan : TOWN Rogue :D
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Tartışmanızı, kavgaya ve huzuru bozacak şekle sokmamaya lütfen özen gösterin...[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
KaKsi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Forumun kalitesi düştü....[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. [Bu mesaj üzerinde fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmeye teşebbüs edilmiştir.. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır. Arada bir gaz kaçırmaktadır. Ammawelakin taş gibin ayaktadır.]
Wise Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Kaksi haklısın...Hemde Cok haklısın... :D[signature][hline]Name : .... Server : Ares Clan : TOWN Rogue :D
kIzIn1i Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 :) ben oyle bişey yapmam ve yapmadımda gokanla bu konuyu konustuk defalarca hala aynı seyleri solemekten usanmadınız bırakın bu dede korkut masallarını herkes kimin ne oldugunu iyi biliyor sırf bunun isbatı için gokanın cafesine kadar gittim banlat dedim isbat et dedim ama arzu kardesim boyle bişey cıkartmıs dedi neyse ya kimseye bişi ispat etmek zorundada değilim işte ben : kIzIn1i alnım ak :) kimsedende korkum yok.. kimseye hesap vermem kimseyede bu saatten sonra eyvallah demem işte hodri meydan.[signature][hline]Başlık: kIzIn1i kavranamaz, tasvir edilemez, anla$ilamaz, nitelenemezdir.. kIzIn1ine ula$mak yok olmak değil, sonsuzLuğa ve ölümsüzLüğe ula$maktir.. Name : kIzIn1i Nation: Priest Race : EL Morad Job : Buffer/Heal LvL : 65 cLan : Knights Server: ARES ßir cümle ile ßen: Affetme özeLLigimi kayßettim!..
kIzIn1i Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ya alın formunuz sizin olsun yaa buraya geldiğimiz gunu hatırlıyorsun deilmi fatih? oyuna başladıgın gunude? seni her zaman arkadas gibi arkadas olarak değer verdim ben. neyse kaliteniz düşmesin hahaha[signature][hline]Başlık: kIzIn1i kavranamaz, tasvir edilemez, anla$ilamaz, nitelenemezdir.. kIzIn1ine ula$mak yok olmak değil, sonsuzLuğa ve ölümsüzLüğe ula$maktir.. Name : kIzIn1i Nation: Priest Race : EL Morad Job : Buffer/Heal LvL : 65 cLan : Knights Server: ARES ßir cümle ile ßen: Affetme özeLLigimi kayßettim!..
xcharm Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: kIzIn1i, 01 Haziran 2005 00:17 tarihinde demiş ki: ben kimseden ne item isterim ne party isterim nede para su ana kadar oyledir hayatta kimseye yalvarmam beni bilen bilir içimize girmediğiniz surece neyin ne oldugunu anlayamasıın ve bu arada ben bu sayfada senden once vardım salca filan deilim oky mi dagdan gelip bağdakini kovma ... YanLismi Okudum Ben Bu yaziyi ??[signature][hline]Name : xCharm Server: Ares Clan :w00tabulous Lvl :6x
KaKsi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: kIzIn1i, 01 Haziran 2005 00:44 tarihinde demiş ki: :) ben oyle bişey yapmam ve yapmadımda gokanla bu konuyu konustuk defalarca hala aynı seyleri solemekten usanmadınız bırakın bu dede korkut masallarını herkes kimin ne oldugunu iyi biliyor sırf bunun isbatı için gokanın cafesine kadar gittim banlat dedim isbat et dedim ama arzu kardesim boyle bişey cıkartmıs dedi neyse ya kimseye bişi ispat etmek zorundada değilim işte ben : kIzIn1i alnım ak :) kimsedende korkum yok.. kimseye hesap vermem kimseyede bu saatten sonra eyvallah demem işte hodri meydan. bu sokak kızını hala konuşturuyomusunuz?[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. [Bu mesaj üzerinde fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmeye teşebbüs edilmiştir.. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır. Arada bir gaz kaçırmaktadır. Ammawelakin taş gibin ayaktadır.]
xcharm Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Kaksi Kendi kendine konuşuyor .. Kimse birşey demiyor onaa artik..[signature][hline]Name : xCharm Nation: Priest Race : EL Morad Job : Buffer/Heal LvL : 62 cLan : w00tablouse Server: ARES
KaKsi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: xcharm, 01 Haziran 2005 00:52 tarihinde demiş ki: Kaksi Kendi kendine konuşuyor .. Kimse birşey demiyor onaa artik.. Eywallah...[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. [Bu mesaj üzerinde fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmeye teşebbüs edilmiştir.. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır. Arada bir gaz kaçırmaktadır. Ammawelakin taş gibin ayaktadır.]
Fightrance Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 lol[signature][hline]LvL: 50 ye yakın :P Char: Rogue - Archery Ekipmanlar: İron Crossbow +7/70, Chitin Set:+6/10 yani anlıcanız bi pok diilim daa. Sadece Üye Ol 25$ Kazan! Sonunda işe yarar birşey yaptımya artık exp kaybetsemde gam yemem :)
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Tmm Hadi KEsin Kavga ETmeyi[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!![иєтωσяк тєяяσяιzм]
CursetH Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 gül gül agla :=)[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
DueLisT Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 :) :) ;([signature][hline]bustle in hedgerow DuaLisT
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 konuşan arzu ıse eywallaha ama o kıl kuzenıysen oyunda da burda da mumkunse bı kılometro oteden gıt ya hatta aynı zone da olmayalım solede zone fln deıştırııım[signature][hline]Nick: _TRibula_ Clan: The_Others LvL: 57 sin Server: Ares
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 zavallı adam(kadın artık neyse :D)bugün areste kIzIn1i si.enler die bir clan görmüştüm bu adam okadar mı sevilmio ya :D
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 ikisinin ortasında kalmış bişi....[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. [Bu mesaj üzerinde fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmeye teşebbüs edilmiştir.. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır. Arada bir gaz kaçırmaktadır. Ammawelakin taş gibin ayaktadır.]
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 [Bu mesaj CaDoBaBa tarafından 05 Haziran 2005 11:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Schweppes Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 kIzIn1'i demiştki '' ben veriyorum arkadaslarıma daha.. '' Biliyoruz '' Verdigini '' söylemene gerek yoktu :D :tebrikz:[signature][hline]Server : Ares Name : Schweppes Clan : TOWN Level : 6x
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Eh eline bi şeylerde alıyordur artık, verdiğine göre bende daha başka bişi demicem....[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. http://forum.paticik.com/view.php?id=120703
xcharm Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 2 qun geLmedik bu haLa konusuyormu buraLarda .. Yazik yazik .. Arzu git bak harpy daqI bo$ kaLmis.. sen aLi$iksin buda benim son sözüm[signature][hline]Name : xCharm Nation: Priest Race : EL Morad Job : Buffer/Heal LvL : 62 cLan : FiRe Server: ARES
Schweppes Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 ARzu banada verirmisinnnn ? ayhh bayılıyom sana :D[signature][hline]Server : Ares Name : Schweppes Clan : TOWN Level : 6x
Wise Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Ben onun resmıne hastayım MSN de :D Minniemouse neden cıktı clandan kız arzu ?[signature][hline]Name : .... Server : Ares Clan : TOWN Rogue :D
Öne çıkan mesajlar