Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Album öncesi demomuz... Scandal

RedallHoor

Öne çıkan mesajlar

OFFF big in japan çalabilcek baterist olsa antalyada çalarız :) ama yok ;D Hepsi 2 hayete vuruo ben batarist im die gezio :D arkadaş var oda pek niyetli değil böyle şeyler çalmaya herif tutturdu thrash heavy :D o seviyede müzik yapabilecek kadar yetenekli değiliz diyorum olsun abi deniyelim dio[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları

[Bu mesaj Erutan tarafından 03 Haziran 2005 19:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chuck, 03 Haziran 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
said:
HymnOfSnuk, 03 Haziran 2005 19:39 tarihinde demiş ki:
hehe siz gitaristler gece gündüz death - scavenger of human sorrow kasın , sonra bateriste "abi biz bunu çalmak istiyoz hadi gel" diyin :P

Bis yaptık gusel oluo herkes denesin :D

Vohey sen kimsin :D[signature][hline]chuck!
Sosyal ağlarda paylaş

Bu kadar sayfayı okumayı kasamadım belki soylenmiştir ki büyük ihtimalle soylenmiştir vokal çok kötü,gitar çok iyi özellikle ama vokal berbat hani cırtlak olacakmış yeterince olamamış,sesi yarım kalıyo fln.ama yine de tebrikler ii iş çıkmış[signature][hline]Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur!!
Sosyal ağlarda paylaş

Teşekkürler Yarışmada System of a down dan toxi city çaldık ben davulcuyum :) Öyle karışık :)[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 03 Haziran 2005 19:21 tarihinde demiş ki:
OFFF big in japan çalabilcek baterist olsa antalyada çalarız :) ama yok

yuha canim ya. daha neler
antalyadan bir davulcu berkeley de burslu okuyo, bir digeri ist. da konservatuar da ki bizim volkani fln saymiyorum.

big in japan dedigin nedir ki? lol
sanki dt ya da jazz bişey miş calinmasi zormus gibi bahsettiginiz sarkiya rofl diyorum ;)[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
follow the energizer tav$ani
gizli ninja
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Wendigo, 04 Haziran 2005 01:43 tarihinde demiş ki:

antalyadan bir davulcu berkeley de burslu okuyo,

Berkeley????

Berklee????

hangisi? :)

[signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki:
"İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..."

Albert Einstein (1879-1955)

[Bu mesaj Elderon tarafından 04 Haziran 2005 02:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Berklee.
Ayrıca redall gelde sana bi davulcu dinletiyim burda.
Ağustosta geri gidiyo ama Amerikaya.
Kendisi 2 senedir berklee'de okuyoda,İNANAMAZSIN diyim tek kelimeyle.Öyle bi baterist basscıya çaldırır resmen.Yanlarındada tam bi öküz basscı var.Öyle bi bateristle çalışıyo..Ulan ben olacaktımki diyo adam valla.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Sosyal ağlarda paylaş

Yaw o eleman kaç yaşında? + biz max 18 olcak + burdaki grup piyasalarını biliosun herkez uberım die geçinio....

aehe geçen dı barda rock festivalimsi gibin bişey (rezil!) gittim gitmez olayıdm bre! herifler 4 defa in the shadows u çaldı daha ne rezillik olabilirki bende kalktım gittim euhae[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
Sosyal ağlarda paylaş

berkeley de okuyan da var.
ama engin den bahsediyorsak berkleede o.

ayrica hayvan basscı tadinda erdem ciimiz var ki 17 yasinda iken o barda bizle caliyodu. olayin yasla degil yetenek ve calismayla alakasi var[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
follow the energizer tav$ani
gizli ninja
Sosyal ağlarda paylaş

Berklee için ne yapmam lazım hayalim benim orası biliyorum çok zor ama elimden ne gelirse yaparım[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 04 Haziran 2005 03:56 tarihinde demiş ki:
Yaw o eleman kaç yaşında? + biz max 18 olcak + burdaki grup piyasalarını biliosun herkez uberım die geçinio....

aehe geçen dı barda rock festivalimsi gibin bişey (rezil!) gittim gitmez olayıdm bre! herifler 4 defa in the shadows u çaldı daha ne rezillik olabilirki bende kalktım gittim euhae

O 4 defa şarki calmanin repartuar in kisitliliği ile bence bi alakasi yoktur.
Bizim Wendigo paşa da bi aralar bi gece de 3 defa caliodu. Ama bi yere kadar dimi efenim ;)[signature][hline]DynamicK, 11 Eylül 2004 17:53 tarihinde demiş ki:
itiraf ediyorum selpak kafama yapıştıgında ayrı bi zevk alıyorum
nası diim böle rahatlatıyo

Follow the energizer tav$ani
Sultan's Of The Dav$ans
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...