helena Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 türkiye birinciliği çok güzel..yakında albüm projeniz var mı?[signature][hline]yargılamayın, henüz siz de yargılanmadınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 .... [Bu mesaj Nereghal tarafından 03 Haziran 2005 18:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Valla Vokal Ben olsaydım ıs degısırdı ..:)yakında bızım de arkadaslarla bır grup projemız olucak sarkımız yavas yavas toplanıyor bterse veya coverımız olursa gonderırız :)... [Bu mesaj Nereghal tarafından 03 Haziran 2005 18:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Redall sen davul çalıodun dimi ?[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... [Bu mesaj Ferrero tarafından 03 Haziran 2005 19:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 abi "big in japan" mi çaldınız yine , ne çaldınız ?[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 OFFF big in japan çalabilcek baterist olsa antalyada çalarız :) ama yok ;D Hepsi 2 hayete vuruo ben batarist im die gezio :D arkadaş var oda pek niyetli değil böyle şeyler çalmaya herif tutturdu thrash heavy :D o seviyede müzik yapabilecek kadar yetenekli değiliz diyorum olsun abi deniyelim dio[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları [Bu mesaj Erutan tarafından 03 Haziran 2005 19:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 hehe siz gitaristler gece gündüz death - scavenger of human sorrow kasın , sonra bateriste "abi biz bunu çalmak istiyoz hadi gel" diyin :P[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuck Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: HymnOfSnuk, 03 Haziran 2005 19:39 tarihinde demiş ki: hehe siz gitaristler gece gündüz death - scavenger of human sorrow kasın , sonra bateriste "abi biz bunu çalmak istiyoz hadi gel" diyin :P Bis yaptık gusel oluo herkes denesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: Chuck, 03 Haziran 2005 20:35 tarihinde demiş ki: said: HymnOfSnuk, 03 Haziran 2005 19:39 tarihinde demiş ki: hehe siz gitaristler gece gündüz death - scavenger of human sorrow kasın , sonra bateriste "abi biz bunu çalmak istiyoz hadi gel" diyin :P Bis yaptık gusel oluo herkes denesin :D Vohey sen kimsin :D[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Bu kadar sayfayı okumayı kasamadım belki soylenmiştir ki büyük ihtimalle soylenmiştir vokal çok kötü,gitar çok iyi özellikle ama vokal berbat hani cırtlak olacakmış yeterince olamamış,sesi yarım kalıyo fln.ama yine de tebrikler ii iş çıkmış[signature][hline]Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Teşekkürler Yarışmada System of a down dan toxi city çaldık ben davulcuyum :) Öyle karışık :)[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 sen bikere dümbelekcisin bende bağlamacı :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: Erutan, 03 Haziran 2005 19:21 tarihinde demiş ki: OFFF big in japan çalabilcek baterist olsa antalyada çalarız :) ama yok yuha canim ya. daha neler antalyadan bir davulcu berkeley de burslu okuyo, bir digeri ist. da konservatuar da ki bizim volkani fln saymiyorum. big in japan dedigin nedir ki? lol sanki dt ya da jazz bişey miş calinmasi zormus gibi bahsettiginiz sarkiya rofl diyorum ;)[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: Wendigo, 04 Haziran 2005 01:43 tarihinde demiş ki: antalyadan bir davulcu berkeley de burslu okuyo, Berkeley???? Berklee???? hangisi? :) [signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki: "İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." Albert Einstein (1879-1955) [Bu mesaj Elderon tarafından 04 Haziran 2005 02:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Bu arada kusura bakmayın ama, şu saatte dinleyebildim. vokal tüylerimi diken diken yaptı :)[signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki: "İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." Albert Einstein (1879-1955) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Berklee. Ayrıca redall gelde sana bi davulcu dinletiyim burda. Ağustosta geri gidiyo ama Amerikaya. Kendisi 2 senedir berklee'de okuyoda,İNANAMAZSIN diyim tek kelimeyle.Öyle bi baterist basscıya çaldırır resmen.Yanlarındada tam bi öküz basscı var.Öyle bi bateristle çalışıyo..Ulan ben olacaktımki diyo adam valla.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Yaw o eleman kaç yaşında? + biz max 18 olcak + burdaki grup piyasalarını biliosun herkez uberım die geçinio.... aehe geçen dı barda rock festivalimsi gibin bişey (rezil!) gittim gitmez olayıdm bre! herifler 4 defa in the shadows u çaldı daha ne rezillik olabilirki bende kalktım gittim euhae[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 berkeley de okuyan da var. ama engin den bahsediyorsak berkleede o. ayrica hayvan basscı tadinda erdem ciimiz var ki 17 yasinda iken o barda bizle caliyodu. olayin yasla degil yetenek ve calismayla alakasi var[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Berklee için ne yapmam lazım hayalim benim orası biliyorum çok zor ama elimden ne gelirse yaparım[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 bizim eleman liseyi ve universiteyi bilkent muzikte okudu sonra okula kayit yolladi basvurdu fln[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 anca gördüm dinledim vokal çok çocuk sesli ve detone gerisi çok güzel hala dinliyorum bitmedi şarkı daha .... şimdi bitti yorumum değişmedi[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. burayı okuyabilen bana pm atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Abi herşey süper ama sözler ve vokal,...olmamış..[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonchild Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: Erutan, 04 Haziran 2005 03:56 tarihinde demiş ki: Yaw o eleman kaç yaşında? + biz max 18 olcak + burdaki grup piyasalarını biliosun herkez uberım die geçinio.... aehe geçen dı barda rock festivalimsi gibin bişey (rezil!) gittim gitmez olayıdm bre! herifler 4 defa in the shadows u çaldı daha ne rezillik olabilirki bende kalktım gittim euhae O 4 defa şarki calmanin repartuar in kisitliliği ile bence bi alakasi yoktur. Bizim Wendigo paşa da bi aralar bi gece de 3 defa caliodu. Ama bi yere kadar dimi efenim ;)[signature][hline]DynamicK, 11 Eylül 2004 17:53 tarihinde demiş ki: itiraf ediyorum selpak kafama yapıştıgında ayrı bi zevk alıyorum nası diim böle rahatlatıyo Follow the energizer tav$ani Sultan's Of The Dav$ans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 diablessenin gazı o başka bişi deil :)[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar