Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gece çalışmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kitap en buyuk dostun... sahsen ben oyle yapiyorum. onun disinda yahoo'da satranc tavla oynayabilirsin... webmessenger.msn.com'dan msn'e girebilirsin. sonracima film alip izleyebilirsin bilgisayarda. bi de biraz fazla olacak belki ama laptop goturup oyun oynayabilirsin.[signature][hline]Tulahr
Mesaj tarihi:
@black: hepimizin iyiliği için kendini feda edecek altı üstü, ne var ki bunda ;)

yok şaka bi yana çok sıkılıyorsan ve önünde bilgisayar varsa çok da üzülmene gerek yok, zaten yaz tatili başlıyor, millet sabahlara kadar bilgisayar başında.[signature][hline]sanerixx, never change a winning nickname!
database i yormayın, msn => [email protected]
Mesaj tarihi:
Gece işi zordur.
Bende sekiz aydır vardiyalı olarak sabah ve aksam siftinde calışmaktayım.
Cok yoruluyorum, stres uykusuzluk, 0 özel hayat ....
Ancak sanırım artık yakında meyvelerini de alacagım, bunun sonucunda vaad edilen pozisyonlar insanları motive edebiliyor.
1 ayım kaldı satış sorumlusu oluyor, yurt dışına gidip gelicem =o)
Sonucta bence biraz sabırlı, üstlerinle konuş ve kariyer planlaması yapmaya bak.
Biraz sabır sonucu sende deneyim kazanıp biryerlere geleceksindir.[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani
Gizli Ninja2

[b]WoW[b] Diablesse, Black Sabbath, Burning Legion
Mesaj tarihi:
Umarım bulunduğun durumdan hayırlısı ile kurtulursun.Bahsettiğin şey gerçekten çok kötü, o şartlarda bende çalışmıştım fazla sürmedi ama neredeyse bunalıma girecektim günler resmen boşa gidiyor gibi geliyordu.[signature][hline]        «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Rap'de başbakan bu kajmeran !!!
|| Yoneso hosting hizmetleri ||

>>>X+ Projéct web design<<<
Mesaj tarihi:
arkadaşlar hepiniz önerileriniz için çok sağolun ben çareyi buldum galiba.ama geçici bi çağre olabilir. bebekler için tasarlanan bebek uyandıgında uyarı veren mekanizmadan aldım bi tane. kapıyı kapatıp onu kapının yanına koyuyorum. daha sonra lobideki koltuklardan birine yatıp uyuyorum. biri kapıyı açtığında direk ortalığı ayağa kaldırı mekanizma ve bende uyanıyorum :D. patron beni uyurken yakalayana kadar bu yönteme devam. böylece gündüzler bana kalıyo.[signature][hline]Our time has come...
Mesaj tarihi:
İşallah seni motive eeder.
Askerim Merkez Ordu Evindeyim. Şu anda bi cok askerin benim yerimde olmayi dilediği bi yerde askerlik yapiyorum. Sivilden 10 kat daha iyi olanaklarin var.Yeme içme alkol ortam, Sonuçta türkiye nin en büyük ordu evi. Ancak calişma saatlerim. Sabah 6 Gece 2. Yaklaşik 4 saat uyku ile ayakta kaliosun coğunlukla. Karşiliğinda 12 milyon Askeri Maaş aliyorsun aylik. İnan şu anda kariyerime bi artisini olduğunu düşünmesem isyan bayraklarini cekerdim. Sonucta her güzelliğin bi kötü, çirkin yani vardir muhakkak.
Ama kariyerimde beni cok üst yerlere cikartti bu askerlik. Yaptiğim Projeler, edindiğim tecrübe, Askeri disiplin, Titanyum gibi sağlam sinirler.
1 hafta once internetteki kariyer sitelerine askerliğimi ve askerde yaptiklarimi ekledim. İş teklifi geliyor :)
Sonucta sabir edip kendini üstlerine gösterirsen Diablesse in dediği gibi sen kazanirsin. Ve kendine bi hedef belirlersen geceleri pati okumayi değil de kendini turizim konusunda geliştirirsen ve bi çizgi belirlersen sana zevkli gelecektir.
Ben mesela projelerimi hep gece hazirlarim. Cünkü gece sakindir kimse yoktur. ;)[signature][hline]DynamicK, 11 Eylül 2004 17:53 tarihinde demiş ki:
itiraf ediyorum selpak kafama yapıştıgında ayrı bi zevk alıyorum
nası diim böle rahatlatıyo

Follow the energizer tav$ani
Sultan's Of The Dav$ans
  • Yeni Oluştur...