Fightrance Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 benim rastladığım saatler genelde her gece 2:30 ila 3:30 arası sanırım o saatlerde düzelir gibime geliyor. en azından fikirler yürütsek?[signature][hline]LvL: 50 ye yakın :P Char: Rogue - Archery Ekipmanlar: İron Crossbow +7/70, Chitin Set:+6/10 yani anlıcanız bi pok diilim daa. Sadece Üye Ol 25$ Kazan!
HasMez Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ya git iddaa kuponu loto kuponu fln tuttur be abicim aynı hesaba gelir.[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin
Reflective Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 artık dupeye engel olsun die 5 dkda bir reset atılıyor die duydum nekadar doğru bilmiyorum[signature][hline]Name:Zibidi Race: Barbarian Level: 4x(henüz,bi yaz gelsin) Job: Blade Clan:henüz yoq
n0th1n9 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 muadhuahsud beyler serverda sorun oldugu zaman restart atilir ornek party bug oldugu zaman felan adam demis serverda dupe olmasin diye restart atiyolar muahahuauh...[signature][hline]Nick....: Ditto Job.....: Archmage Race...: El Morad Server.: Xigenon Lvl......: 6X Clan....: SULTANs®
CursetH Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 5 dk da bir karakterler saveleniyo zaten dupe işi ordan oluyo dupeyi yapanlar öyle yabıyo işte
Reflective Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ben duydum diyorum nekadar doğru bilmiyorum dedim dimi çok komiksin ya illa bi kusur bulup güleceksin[signature][hline]Name:Zibidi Race: Barbarian Level: 4x(henüz,bi yaz gelsin) Job: Blade Clan:henüz yoq
n0th1n9 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 evet ben senin orda ne soledigini anlad1m yanl1zca üstü kapal1 sekilde yanl1s oldugunu anlatt1m ama sende illa cewap vercen..[signature][hline]Nick....: Ditto Job.....: Archmage Race...: El Morad Server.: Xigenon Lvl......: 6X Clan....: SULTANs®
Fightrance Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Gladros, 29 Mayıs 2005 22:50 tarihinde demiş ki: ben duydum diyorum nekadar doğru bilmiyorum dedim dimi çok komiksin ya illa bi kusur bulup güleceksin zibidicim. bu dupe olayı aslında gate lerden değil orjinali restartlarda olurdu eskiden. bilgin olsun diye söyledim. bu dupe meselesini uzatmayalımda topiğimiz kapanmasın:)[signature][hline]LvL: 50 ye yakın :P Char: Rogue - Archery Ekipmanlar: İron Crossbow +7/70, Chitin Set:+6/10 yani anlıcanız bi pok diilim daa. Sadece Üye Ol 25$ Kazan!
n0th1n9 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 kapans1z gereksiz cünkü restart belli zamanlarda olmaz sacma yani[signature][hline]Nick....: Ditto Job.....: Archmage Race...: El Morad Server.: Xigenon Lvl......: 6X Clan....: SULTANs®
Fightrance Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: n0th1n9, 29 Mayıs 2005 23:12 tarihinde demiş ki: kapans1z gereksiz cünkü restart belli zamanlarda olmaz sacma yani dostum sen kendi serverına baksan??? yada günün kaç saati oyundasın. geceleri uyumayıp oyunmu oynuyorsun?? yada her gece topic başında belirttiğim saatlerde aresde olsan? ne güzel olurdu değilmi? fikir yürütelim dedim hakaret edin demedim. bir topicde bi abimizin lafını hatırlatmak isterim. ortalığa asarım keserim saçma diyeceğinize bilginizi ölçün paylaşın:) ben biraz geliştirdim bu lafı fakat bunu ima etmişti eminim :) [signature][hline]LvL: 50 ye yakın :P Char: Rogue - Archery Ekipmanlar: İron Crossbow +7/70, Chitin Set:+6/10 yani anlıcanız bi pok diilim daa. Sadece Üye Ol 25$ Kazan! [Bu mesaj Fightrance tarafından 29 Mayıs 2005 23:16 tarihinde değiştirilmiştir]
CursetH Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 restart saatini direk dupeye cevirdiniz he :) Ares acılsada millet oyununa baksa jejejje
Fightrance Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: CursetH, 29 Mayıs 2005 23:23 tarihinde demiş ki: restart saatini direk dupeye cevirdiniz he :) Ares acılsada millet oyununa baksa jejejje dostum ama öyle. eskiden restartlarda yapılırdı bu dupe. ama artık restart atıldıktan sonra 1 dakka geriden başlatılıyor oyun. o yüzden bunun pek bir anlamı kalmadı. neyse soruma cevap verebilicek biri yok sanırım.. Alan yetkilileri abilerimizden bu başlığı kapatmalarını rica ediyorum. konu yine dupede sarıcak:)[signature][hline]LvL: 50 ye yakın :P Char: Rogue - Archery Ekipmanlar: İron Crossbow +7/70, Chitin Set:+6/10 yani anlıcanız bi pok diilim daa. Sadece Üye Ol 25$ Kazan!
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 nothing, hacı xigde SULTANs® orc değilmiydi? cidden merak ettiğimden soruyorum. Ben onları 4-5 ay önceki sultans sanıodum ?[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
NosFFeratu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Wayss bee :D bkz:imza :D[signature][hline]-Hadi dupe koyuoz!?! -Hadi, hadi, Hadi!!! Bi müddet sonra... Ahahahah koyduk cocuu paraya bak 20m -20m nedir ki!? 2milyar nasi!? Höynk der oyunu birakirim...
Öne çıkan mesajlar