Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tame skillerı hakında

facundo

Öne çıkan mesajlar

abi şimdi saden pingler dolayısıyla pvp yapacamız yok bu gidişle :D enıyı ping 110 :D adamlar 10 20 arası alıyor ben genelım pvm olacak saden peace olursa mosterları kesmem oldukca kolay olacak peace olmadan zorlana bıılırım keserken ama eyer medi ve ins olursa tabıkı mage daha guclu bır hal alır ve bıraz pvp e kacar :D

aslında burda okdar cok tame edmemın bı karı yok 1 hafta bekleyıp bloned olması saden yeterlı gıbı valla cok akıl karıştırıcı bı durum su skill işi :D
Sosyal ağlarda paylaş

bir tamer charda nasıl olurda bard skilleri olmaz acaba bir cvp alabilirmiyim? mantıklı olsun ama. Bard skilli olmayan bir tamer işe yaramaz birşeydir. Ha ben tame+craft yapıcam desen o zaman tamam tüm sözlerimi geri alırım. ama kullanılacak bir tamer da bard her zaman vardır. eğer yoksa o tamer adam deildir.[signature][hline]LvL 99 Legendery Poster
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben craf olmıcam kı ben tame mage olacam abı koskoca 200 skill bu bard a :D hem okdar cok ne işe yarıcak kı sadece tame ederken yarayacak ww tame ederken belkı oda 1 kere tame edıcen baska ne zaman tame edebılın kı blonded oldukdan sonra :D

şole bi kanı y vardım bard komayım 110 mage 110 eva
120tame 120 lore
100 madi
120 vet bu kdar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...