Korax Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ehehe gerçekten çok yaratıcı ama bi okadarda gereksiz negüzel yokmu ocağın koy tavana at,hem çırparken falan problem olmaz :)[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Korax Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: Voys, 04 Haziran 2005 12:35 tarihinde demiş ki: ahah odama damacana koydurttum yeni hedefim bu olacak. mutfakla alakamı kesmek istiyorum. hattan damacanayada ek bi hortum mutfağın musluğuna bağlı,su bittikçe duvara vurursun musluğu bi 5dk açarlar :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 adamda zaten su soğutma takmış nası o/c yaptıysa, tabi pişirir yumurtayı ama asl prescottlar pişirir yumurta.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: Chemical, 04 Haziran 2005 12:42 tarihinde demiş ki: daha önce görmüştüm sanki ben bunu ya:) Yok o nitro ile 5.ghz yapıyorlardı odur..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >>>X+ Projéct web design<<<
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 hahahaha cidden müthiş bi olay aynısnı denicem diyorum simdi ama sonra cpu bozulur mozulur gider mis gibi p4 islemcim 0_o[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
huun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ahh akitmazki o folyo yumurtanin beyazini o zaman goreyim ben genci[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
tamirci Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 milletin harbiden işi gücü yok ya :)[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak!
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 iyide yağ koymamış ki .. nere sıçricak :-p
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 yaratıcı görünüyor, bende denemek istiyorum... hmm nereden başlamalı acaba..[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet||KTB için..| orc_lord/phoenix (day:261/melancholy/depression)|
Llama Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 super bir çalışma[signature][hline]Yaylarlar Yaylalar,piyade marşı,kim gelyor,postallar,siy ah çoraplar,yeşil donlar ve atletler,kamuflajlar ve en önemlisi kep gitti göt gitti ... Askerlik Güzel Bişi...
Siamon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Gereksiz insan ya..[signature][hline]Siamonun Resimleri
xarion Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 kasa üstünde ocakbaşı.. upss dikkat etmemişim [signature][hline]"did you see my butt??" [Bu mesaj xarion tarafından 04 Haziran 2005 17:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 sözlük kapalı niye link veriyorsunuz?[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ahauehae çok iyiymiş yaw :)[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Korax Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: orc_lord, 04 Haziran 2005 15:24 tarihinde demiş ki: yaratıcı görünüyor, bende denemek istiyorum... hmm nereden başlamalı acaba.. sen başlama anakartlı yumurta yeriz sonra :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
sheref Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: orc_lord, 04 Haziran 2005 15:24 tarihinde demiş ki: yaratıcı görünüyor, bende denemek istiyorum... hmm nereden başlamalı acaba.. chemical bilir ona sor :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: Zagg, 04 Haziran 2005 14:04 tarihinde demiş ki: said: Chemical, 04 Haziran 2005 12:42 tarihinde demiş ki: daha önce görmüştüm sanki ben bunu ya:) Yok o nitro ile 5.ghz yapıyorlardı odur.. patlayasım geldi.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Öne çıkan mesajlar