wishne Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 BU hackshıeld updateın den sonra oyunu acamıorm... "KnightOnline Hackshield" die bı pencere acılıo su hata pencerelerınden ama hıc bı yazı yok ıcınde :) sadece tamam var ona basıncada kapanıo ztn.. sıte de service pack 2 kullannaların dep i kapamasını ıstemıs onu da yaptım.. fıre wallar da kapalı ustelık ama bu hackshıeld yuklenmıomu noluo=/ nıye gıremıom şimdiden tesekkurler
sadun1234 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 sen KO nin dosyasindan o security update ile ilgili bilgileri delete ederek sil olmassa recycle binden yerine tekrr koy:tebrikz:[signature][hline]Saygilarimla; zuhaha SERVER: Beramus2 NİCK: Evelin NATİON:El Morad SPECİALİTY:Mage
Zuxxi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 aynı sorun bendede war dost werdiğin cewap pek acıklayıcı olmadı ayrıntılı anlat plz sibirden bi bok anlamıyorum....... zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :@[signature][hline]Name........[::Zuxxi::] Server.......Ares Jop...........[Paladin][Debuffer] LvL...........62 Clan..........Ins0mnIa
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 dediklerini yaptim patchi indiriyo simdi oyun calismasada ilgin için tesekkürler[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Öne çıkan mesajlar