Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türk bayrağı ve Atatürk resmi gibi öğelerin oraya buraya konulmasıyla ilgili ...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tam hatırlamıyorum ama öyle birşey çıkmışmıydı? İsteyen istediği yerde türk bayrağını kullanamayacak ya da Atatürk resmi koyamayacak gibisinden birşey ? Birisi çok alakasız olduğu halde (emlakçı) ısrarla sitesinde istiyor türk bayrağı ve Atatürk resmini. Bilgisi olan var mı ?
Mesaj tarihi:
evet bayraklari ve atatürk resimlerini slogan olarak kullanmak istedi 80 zamanında azi arkadaslar işte bu yüzden yasaklandi benim bildigim hatta daha öncede yasaklanmmis olaiblir yani elbisende türk bayragi fln olmasi yasakti....[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
Dayım Kıbrıs'tan orayla ilgili bir şeyler getirmişti tepsi falan. Bir de küllük vardı. O zamanlar algılayamamıştım ancak bunu okuyunca aklıma geldi. Sigara söndürüyorsun üzerinde. Biri çıkıp bunun hakaret olduğunu söylese orda durup da haklı lan falan diyip düşünürdüm herhalde.[signature][hline]Aşk bizim gibilerin neyine?
Sevgiyle yetinmek lazım.
Mesaj tarihi:
said:
Ancalagan, 05 Haziran 2005 01:22 tarihinde demiş ki:
evet bayraklari ve atatürk resimlerini slogan olarak kullanmak istedi 80 zamanında azi arkadaslar işte bu yüzden yasaklandi benim bildigim hatta daha öncede yasaklanmmis olaiblir yani elbisende türk bayragi fln olmasi yasakti....

O yasak kaldırıldı diye biliyorum..[signature][hline]Click!
Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Mesaj tarihi:
said:
Spidee, 05 Haziran 2005 01:26 tarihinde demiş ki:
said:
Ancalagan, 05 Haziran 2005 01:22 tarihinde demiş ki:
evet bayraklari ve atatürk resimlerini slogan olarak kullanmak istedi 80 zamanında azi arkadaslar işte bu yüzden yasaklandi benim bildigim hatta daha öncede yasaklanmmis olaiblir yani elbisende türk bayragi fln olmasi yasakti....

O yasak kaldırıldı diye biliyorum..

Evet kaldirildi hemde baya oluyo ondan millet rahat zaten che resimle elbiselerle fln geziyoo bazilar iset bazilari degisik siyayi logolar tasiyo

bazilari da barlara diskolara türkbayrakli elbiselerle gidiolar[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Mesaj tarihi:
said:
sheref, 05 Haziran 2005 01:31 tarihinde demiş ki:
bara diskoya türk bayrağı ile girilemiyo mu yani???

giren var işin en komigi yabancilar giriyo hehehee[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Mesaj tarihi:
bu siteyi kaynak olarak saymıyorum ama ben :-P[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Mesaj tarihi:
said:
dominic, 05 Haziran 2005 01:43 tarihinde demiş ki:
HA-HA-HA.

turkiye anayasasini kaynak olarak saymiyorsan, herhalde o senin kaybin olur.

[Bu mesaj dominic tarafından 05 Haziran 2005 01:45 tarihinde değiştirilmiştir]

Ben espiri yapma amaçli sölemiştim, ama agresif biriymişsin biraz peki :) bidaha yapmam.[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
  • Yeni Oluştur...