Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 arkadaslar japon serverı super dıyosunuz okey de orda oynayan urk warmı hadi pati tayfasından gorundugune bakılırsa 5 10 kısı oynuo bızde gırıces 25 30 olcak :D ayrı konuda orda daha oynayan warmı _[signature][hline]DJ Tiesto fordcus, 29 Mayıs 2005 23:15 tarihinde demiş ki: katlayıp bavuluna koyup seyahetlerde yanına mı alacan la karıyı? üflemelileri çıktı onların naylon.
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Galiba eni USKO dan atamayacaklar :D
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ben varım exaa :)[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 en anlıyosunuz japondan ya in cin top oynuyo etrafta O_o[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 4x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:Academy National Point: 1xxx Server: Ares
Kurt Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ya bende ole buyuk umutlrla girdim bombos bir sürü yeni quest warmıs meger hiç birini anlıyamıyom myko ile aynı japko myko daha gusel server baya doldu xadonin deyim ben turk te war baya guild fln beklerim :)[signature][hline]HUN'T' e 'R'WoLF
RaY Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 japko da bende varım EXAA biraz yardım etti lvl 22 oldum da bence oyle bombos falan dııl[signature][hline]---------Kadikoy Anadolu-------------
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 bomboş değil Japkoyu SEviyorum[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 japon serverinin ozelligi nedir?[signature][hline] My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light.
Öne çıkan mesajlar