Korax Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 0 ( toplam 477 oyuncu içinde 0. siradasin ) Daha henüz açıldı başladım bilene :) burda ilk 100de giderim sınavlar olmazsa ve beni engellemezlerse. Gelin pati olarak başlayalım buraya hepberaber ilerleyelim :) Ben başladım valla olumlu cevap veren birileri olursa devam edicem.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ya abi geçen evren 4 de kasmıomuyudnuz nedir zorunuz şu oyunda yaw .o /| i/ ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ^^ OOO...GGGGG...SSSSS.U.....U..SSSSS...........^^ ^^ O....O..G..........S........U......U.S...................^^ ^^.O....O..G..GGGG.SSSSS.U......U.SSSSS...........^^ ^^. OOO...G.......G.........S.U......U........S...........^^ ^^...........GGGGGG..SSSSS.UUUUU.SSSSS...........^^ ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ yuh ascii yi bile bozdu bu oyundan hayır fln gelmez verdiğiniz zamana yazık bence[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları[Bu mesaj Erutan tarafından 04 Haziran 2005 03:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 eheuheu ben 4te hiç başlamadım.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaY Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 korax be sende bı karar ver 1 2 6 7 8 gezıyorsun :D[signature][hline]---------Kadikoy Anadolu------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ehehe abi tabiiki önemli olan insanın üstüne yakışanı giymesi değilmi sonuçta :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 hepsinde oynanır bence her evren açıldıında 1. liğe oynamak daha zevkli olur ama bnei bayıyo :D[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 eheeh sanırım artık benide bayıyo :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar