Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Microsoft Klavye ve Mouse kazanmak istiyenler(ankara)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Valla bilgisayar bilgime güveniyorum diyosanız. ankarada Esat caddesi üzerindeki 99/d vestel bayisine bekliyorum hepinisi saat 8'e kadar burdayım gelenler patiden olduklarını belirtirlerse çok yardımcı olunucaktır. Haberiniz olsun.[signature][hline]Don't you have a kingdom to run?
Mesaj tarihi:
kaçırma git derim. ben esat caddesi neresi bilmiom bilsemde bilg. bilgime güvenmiom. bi arkadaş var onu gaza getirebilirsem onu göndercem :D[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world
Mesaj tarihi:
A4-tech klavye-mouse takımım var zaten şaane, şöyle dizüstü bilgisayar fln verseler=)[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Mesaj tarihi:
ajan 8 dooru ya! ne acaip sorulardı onlar öle?[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world

edik: çok teşekkür zerokull

[Bu mesaj sidd tarafından 28 Mayıs 2005 19:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hocam simdi acıkmısın? Acıksan hemen ucuyorum yarım saate orda olurum, hatta gel de 10 dakkaya bile orda olurum bağlar caddesinde oturuorm zaten :)

[signature][hline]Your Ad Here!

[Bu mesaj Aegean tarafından 31 Mayıs 2005 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Aegean tarafından 31 Mayıs 2005 14:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
sorular ne olabilirki ?[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
zerokull daha ne kadara kadar ordasın kardeş ona göre ben 7 haziran gibi ankaraya gelcem gelmişken eli boş dönmeyelim di mi[signature][hline]Unutmayın duyduğunuz çığlık düşmanızın çığlığı değildir dostunuzundur
Mesaj tarihi:
up i wanna bring you up diyorum ve cuma cumartesi 12-6 arası tüm patileri bekliyorum patiden olduğunuzu hatırlatın yeter.[signature][hline]Don't you have a kingdom to run?
  • Yeni Oluştur...