Zenphex_Majoram Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Yazmak için kullandığınız cd ve dvdler hakkında bilgi verebilir misiniz? Kaliteleri hakkında... Birde dvdnin üzerinde 4.7 yazmasına rağmen 4.3 yazabildim bu normal mi? Dvd Oky idi[signature][hline]Rehberimiz Atatürk yardımı ile yürüyorduk bu karanlık ormanda... Hilal ile yıldızı sarınmıştık sırtımıza... Rüzgar ve düşmanlara geçit vermemek için... Kararlı idi rehberimiz çıkartacaktı bizi bu karanlık ormandan... İnancımızı elimize aldık... Düşmana doğru savurduk... İnanç ile çeliğin çarpışması... Rehberimiz çıkan kıvılcımları topladı... Büyük bir alev toplu oluşturdu... Hazır olduğu zaman tüm gücü ile fılattı, özgürlüğün alevini... Çelik eridi yok oldu... Geriye aydınlık bir gelecek ve bizler kaldık... Türkler... [Bu mesaj Zenphex_Majoram tarafından 31 Mayıs 2005 18:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Ben fly kullanıyorum ve bende 4.3 yazabildim. Hiç daha kalitelisini denemedim ama. Bide yazılabilir silver yada gold neyse işte o tarz dvd bulunabilirmi piyasada?[signature][hline]Janis - SWG(Eclipse) Tkit - MxO(Output) Macheor - Daoc(Merlin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Princo güzeldir.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 DVD'de 1 mb = 1000kb = 1000000 byte Normalde 1mb = 1024kb = 1048576 byte Arada fark var gördüğün gibi. Aslında DVD ler aşağı yukarı 4.4 küsür gb ama çok gözüksün diye 4.7 gb yazıolar. DVD9 formatı var birde. O da göya 4.7x2 = 9.4 gb :D Bende Sony DVD+CD recorder var. Her türlü dvd ve cd yazabiliorum. DVD olarak arkadaşımın yazdığı Philips marka dvd leri okumuo benim yazıcı. O marka dvd ye yazmayı denemedim. DMS leri okuyabilio, ona yazmayı da denemedim. Ben Caretta marka dvd yazdım. Hiç sorun çıkmadı. Arkadaşa verdim onun bilgisayar da okudu :D Başka marka denemedim. CD olaraktan sadece Cursor kullanıorum. Hiç sorun çıkarmadı. En son şeklini değiştirmiş uyuz herifler, Yeşil yapmışlar dışını, siyahla yazınca ışık vurmadan okunmuo. Çok ilginç bir renk denemek lazm. Siyahtan başka renk düzgün görülmüo ışık vursada. Not: Paticik, Şükür kavuşturana. [Bu mesaj Catscratch tarafından 31 Mayıs 2005 20:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenphex_Majoram Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Yazmayı unutmuşum.. Fiyatları hakkında da bilgi verebilirseniz iyi olurdu.. Bir fiyat/performans karşılaştırması yapardık...[signature][hline]Rehberimiz Atatürk yardımı ile yürüyorduk bu karanlık ormanda... Hilal ile yıldızı sarınmıştık sırtımıza... Rüzgar ve düşmanlara geçit vermemek için... Kararlı idi rehberimiz çıkartacaktı bizi bu karanlık ormandan... İnancımızı elimize aldık... Düşmana doğru savurduk... İnanç ile çeliğin çarpışması... Rehberimiz çıkan kıvılcımları topladı... Büyük bir alev toplu oluşturdu... Hazır olduğu zaman tüm gücü ile fılattı, özgürlüğün alevini... Çelik eridi yok oldu... Geriye aydınlık bir gelecek ve bizler kaldık... Türkler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 DVD olarak Princo önerebilirim. Tanesi yanlış hatırlamıyorsam 60YK. Yalnız önemli veri saklayacağın zaman paraya kıyıp TDK veya Verbatim almak akıllıca bir hareket olacaktır. Onların fiyatları da 1-1,50YTL arası değişiyor. Aşağıdaki linkten diğer markalar hakkında da bilgi alabilirsiniz. http://www.darkhardware.com/phpbb/viewtopic.php?t=58995[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 sanirim dvd- dvd+ o gore 100-200 mb daha fazla aliyor.Sayidan tam emin degilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 princo ve dms lerin sahteleri cok var piyasada büyük mağazalardan 25 li veya 30 lu olarak kutuda almanı öneririm. fuji kullandım güzel hyundai kullandım orta kalite ve fiyatı ucuz dms kullandım leş dvd ama birisine birşey yazıp vericekken yada geçici süre yedekleme yapıyorken kullanılabilir çok kalite dvd lere fazla para verilecegine bence dms gibi dvd lerin +rw leri alınsa daha mantıklı hem daha dayanıklı oluyor +rw ler hemde tekrar yazılabilirlik baya işe yarıyor[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Hyundai'nin lafı geçtide benim cd+dvd yazıcı ve normal dvd okuyucu okumuo o cdleri. İlginç bişi.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Hyundai DMS kalitesinde DVD-R üretiyor. İsminden dolayı iyi zannedilebilir ama kanmayın. Üzerinde 8x yazar ama son firmware güncelleştirmelerini yapsanız bile yazıcınızın 4x'den daha hızlı yazamazsınız. Önemli verilerinizi yedeklemeyeceğiniz zamanlarda kullanılabilir.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 dvd olarak; verbatim, maxell ve tdk dan vazgecmeyin derim .[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gizliozne Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 DMS dvdler güzel değil. Hp kullanmıştım ancak maxell kalitesini görmedim normal cd'de. Dvd için iomega deneyeceğim şimdi ama o da belli değil. Şu an için elimde imation dvd-rw var içindeki bilgileri sildim 4x işte diğer işlemlerdeki performansını henüz görmedim.[signature][hline]Aşk bizim gibilerin neyine? Sevgiyle yetinmek lazım. [Bu mesaj gizliozne tarafından 04 Haziran 2005 23:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gizliozne Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: Zenphex_Majoram, 31 Mayıs 2005 18:18 tarihinde demiş ki: .... Birde dvdnin üzerinde 4.7 yazmasına rağmen 4.3 yazabildim bu normal mi? Dvd Oky idi Aynısını DMS de yapıyor ancak normal cdsinde hiç yamukluk görmedim.[signature][hline]Aşk bizim gibilerin neyine? Sevgiyle yetinmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar