Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 evet arkadaslar netten nerden indirebilirm bu oyunu ?[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Ecee Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 www.knightonlineworld.com adresi oradan download var ona tıklayınca yüklüyor
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 eheh pardon.. :D yetkili lütfen silsin msg ı :)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 yok ondan degil yaw ben önce o msg atmiistim sonra degistirdim osırada sen yoladn .. iştte böle bi sansizlik komplikesi sonucu olustu ececigm yani herhangi bi kastim yada inanmamam yok zaten flashget ten indiriyorum bi 2 saat sorna biter oyuna bi bakarim. :) sagol genede[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Öne çıkan mesajlar