Zed Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 zaten uzun zamandır oynamıyorum, boş boş durmasın diye satmaya karar verdim. hesapla ilgili bilgiler aşağıda, ama uzun zamandır girmediğim için tam hatırlamıyorum, o yüzden yaklaşık olarak yazıcam. hesaptaki karakterler: - 1. nerdeyse gm tamer (europa): magery lore vs gibi skilleri de var tabi ki. eğer yokolmadıysa stable'da ww beetle ve dragon'u da olması lazım. tam emin değilim ama taming'in en az bi 85 olması lazım, ya da o civarda bişey. - 2. nerdeyse legendary pala/archer (europa): 118 miydi neydi skilli sanırım. tam df manyağı, 4-5 artifact düşürdüm bununla diye hatırlıyorum. silah vs tam teşekküllü, hiç bir eksiği yok. - 3. gm smith (atlantic): gereksiz bi karakter işte ama yazayım dedim. hesaptaki malvarlığı: eşya olarak neler var hiç hatırlamıyorum, eşyalarım bi arkadaşın evindeydi ve artık alabileceğimden emin değilim, oynar mı oynamaz mı bilmiyorum, ama asıl önemli olan; europada 20-25 milyon civarı para var. ha eşyalar yok dediğime bakmayın, login olup direk actiona akabileceğiniz, hatta sizi uzunca bi süre idare edecek eşya falan var. atlanticte ise hiçbişey yok, karakter çırılçıplak hatta. şimdiye kadar çıkmış bütün expansionlar alındı, uoassist enabled değil, ama uoassistten banli falan da değil, içiniz rahat olsun. ne kadar istiyorum? valla hiç bilmiyorum, ama 200 dolardan aşağı bırakmam sanırım, siz yine de teklif yapın, bakarız.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- [Bu mesaj Zed tarafından 04 Haziran 2005 00:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Anason Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 bu acc yi alana bende atl de elimden geldiğince yardım ederim.yalnız bırakmam
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 1 milyon gp 5 dolar gibi bir değerdeydi sanırım. 100 dolar altına inemez yani accountun değeri:)[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan
Zed Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 sadece parasını satsam 7 x 20m = 140 dolar (şu anki fiyat 7 diye biliyorum) her iki karakter de bol bol ps yemiş durumda, archer karakterde max stat scrollu da var zaten, gm üstü archery kasan bilir 118 archerynin ne olduğunu, ne kadar zorl kasıldığını. uygun silahla, uygun artifactle, (elinde olması lazım şu an) 6 vuruşta shadow wyrm avlıyordu. paladin olması sayesinde de şahane paragon avına çıkılıyor. tamer'a bişey demiyorum zaten, bu halde bile şahane para basar. en son bıraktığımda 3-4 saatte 100k rahat yapar durumdaydı.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- [Bu mesaj Zed tarafından 04 Haziran 2005 22:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar