forgiver Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 1) adsl kullanıyorum, ip sürekli değişiyor(bağlantıyı kapatıp yeniden bağlandığımda) peki bu rapid beni nasıl yakalıyor ? 2) demin forumları okurken restart attım, bilg. açıldığında tüm sitelerin cookie leri uçmuş, nasıl oldu bu ?[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 2yi biliorum kullandığın i.e(yada firefox)belli bi süre sonra temizler cookie leri fln ondandır bence[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 2. si scandisk i tamamlamadan windowsa geçtiğim için olmuş(kardeşime vermiştim bilg. , beklemmiş tamamlanmasını adi :) ), demin bilg. açılırken, tamamlanmasını bekledim,data recover yapti sonuna kadar beklediğimde, cookieler geri geldi. 1. soru hala çözüm bekliyor :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 hmm tam bi bilgim yok ama broser id gibi bir şey duymuştum. ordan tanıyor olabilir. ip değiştikten sonra browserı da değiştir. büyük ihtimalle o şekil indirebilirsin.[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla. [Bu mesaj Rahan tarafından 04 Haziran 2005 21:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 1 heralde local ip den dolayı oluyodur. yani 192.168... gibi[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar