fiona Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Ya bilgisayarımın D sürücüsü gayet genişken C sürücüsü çok dar.hatta şu an 512 mb boş yer var.Gönül rahatlığıyla bişey yükleyemiyorum.Halbuki kalabalıklık edecek programlar da yok .Kazaa falan da kullanmıyorum dizi,film gibi şeyler de yok.çok aşırı mp3 dosyalarım da yok.ya ne iş sizce ?nası çözcem ben bunu ya.Böyle şeylerden de hiç anlamam: ( Yardım eder misiniz?[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 e D'ye yükle?[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 denedim bunu D ye yüklüyorum C den de yer gidiyo..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 temp dosyalarini sil. c'nin hacmi ne kadar d'nin hacmi ne kadar? muhtemelen c sadece windows'un durmasi icin kurulmustur, oraya yuklenmistir. sen de c'ye indirince sikisip kalmissindir...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 D 3,43 GB C 512MB Temp dosyalarının içeriği ne?[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 xp kulannıyorsun sanırım windows icinde Temp vardır onun içini bi güzel boşalt 2000 kullanıyorsan Winnt dir Eğer bulamadıysan internet explorer a 2 tıkla orda ortadaki menuden dosyaları sil var oradanda halledebilirsin[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ayarlardan temp klasörünü belirtebilmen lazım. d içinde temp diye bir klasör açıp temp klasörünü orası olarak belirtirsen sorunun çözülür. download klasörünü de yine d olarak seç ki sonradan taşıyacam diye uğraşıp makineyi kasmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 XP Kullandigi var sayiyorum; 1. C:WINDOWSTemp bunun icindekileri sil (bir yada iki dosya silinmeyebilir) 2. Klasor seceneklerinden gilzi klasorleri aç, C:Documents and SettingsAdministratorLocal SettingsTemp bunun icindekileri de sil. (buradaki Administrator senin windows oturum ismin de olabilir.) 3. C de arama yaptir *.tmp diye ne kadar tmp uzantili dosya varsa sil.[signature][hline]Lord GNR's Homepage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 çok boşalmadı ama yine de eskisinden çok daha iiş saolun..teşekkürler.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar