Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Eskiden çok severek oynardım ama o kadar çok sıkılmıştım ki heralde bi daha oynamam diye sattım. Şimdi yeni bi tane aldım Everquest2 ile beraber ama şimdilik giremiyorum. Şöyle nostalji olsun diye elinizdeki ssleri atsanız çok güzel olurdu. Burdan host edebilirsiniz. www.imageshack.us[signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind Suspect creator is to be judging right Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 a mysterious old man...[signature][hline]a.k.a "bay bomba"SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse GalaxyOtkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Chat channellar coşmuş[signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind Suspect creator is to be judging right Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 eskilerden şu konuyu buldum http://forum.paticik.com/view.php?id=108251[signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind Suspect creator is to be judging right Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar