Smooth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Arkadaslar izmirde sirince meyveli saraplarini satan bir yer bileniniz var mi? Illa ki sirinceye mi gidicem ben Hicbiryerde bulamadim burda Kipa Tansas vs lerde de yok Disarida da gozume carpmadi Bilen bi yardim ediversin lutfen, saolun. :-p[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... tık...Yakışıksız ben...tık
10ur Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Bulamassın başka yerde bulsanda yalandır git şirinceye al sana tavsiyem vişne karışımı olanı
Smooth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Kavunlu olani denedim su ana kadar Tadi damagimda kaldi 1 2 yerde varmis sanirim oyle duydum ama bana isim adress falan lazim :)[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... tık...æ...tık
555 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ben sadece vişneli denemiştim çok kötüydü..belki de çok ucuza aldıım içindir :)[signature][hline]la petite ezique
siyah Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Şuanda bireysel olarak gidilip alınmadığı sürece cidden Şirince deki şarap fabrikasının başka bi yerde satış ofisi yok. Ama ortalarda aramak istiyorsan adı "VinCent şirince" diye geçiyor. Ben şeftali olanınını çok sevdim onu dene denemediysen. Almak istiyorsan adamlardan 10 luk halinde şarap istetebiliyorsun kargo parasını onlar veriyor; ciddi arıyorsan uğraşıp telefon numarasını bulabilirim. Ama şirince ye gidip hepsini denemek güzel oluyor aslında ;)[signature][hline]The Refute
10ur Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Ehehe oda doğru denemek en güzeli önüdeki fıçılardan teker teker.Bak canımı çektirdinis şimdi :P
Smooth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Aslinda guzel olur da Sirinceye hic gitmedim daha once en az 1 2 ay da gidebilecekmisim gibi gorunmuyor Kargo olayi iyiymis ama bana 2 3 sise gerekiyor Bu durumda yollamazlar herhalde :) Izmirde de satan varmis Ayni sarabi ordan alip burda uzerine kar koyup fabrikadan bagimsiz olarak satan varmis ama nerde :)[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... tık...æ...tık
siyah Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 evet dediğin gibi satan olabilir....direk 10 luk kasa yollayabiliyorlar ordan daha az değil.[signature][hline]The Refute
siyah Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Haa birde unutmadan meyve şarabında son kullanım tarihi çok önemlidir diye duymuştum; normalde çok dikkat edilmez ama..Dolumdan itibaren 2 yıl oluyormuş son kullanma tarihi[signature][hline]The Refute
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 2-3 hafta sonra oralardayım alıp yollarım sana :-p ah şeker güzel yerdir şirince. birde izmir'de değil şirince. aydın / kuşadası (selçuk ta olabilir) edit: ah pardon izmir'de varmı demişsin, özür dilemekteyim. [Bu mesaj orc_lord tarafından 04 Haziran 2005 19:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ben dün panelvanını gördüm ilk defa üstünde okudum öyle duydum. şirince meyveli şarap yazıyodu.hiç içmedim içmekte istemiyom heha[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Smooth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Fistan her ne kadar zevk meselesi olsa da tavsiye ederim :)[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... tık...æ...tık
Öne çıkan mesajlar