Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nasa mars proğramına başlıyor..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nasa'nın, Phoenix (Anka Kuşu) uydusunun Mars gezegeninin 34,8 santim derinlikte buz kütleleri olabileceği kaydedilen alanına indirilmesini amaçlayan Mars programına yeşil ışık yaktığı bildirildi.

Nasa'nın bildirisinde, kızıl gezegende şu ana veya geçmişe ait muhtemel hayat belirtileriyle su izleri konusunda araştırma yapacak olan ve uzun bir robot kolun da monte edildiği Phoenix uydusunun, Ağustos 2007'de fırlatılması ve Mayıs 2008'de Mars'a inmesinin planlandığı belirtildi.

Bildiride, Arizona Üniversitesi'nden Bilim adamı Peter Smith, uydunun Mars'ın kuzey bölgesindeki yeni toprakları araştıracağını açıkladı.

Phoenix'in, uzun robot kolu yardımıyla incelemek amacıyla donmuş zemini kazarak örnek toplayacağı kaydedildi.

Phoenix'in fırlatılmasını da içeren bu programın maliyetinin 386 milyon doları bulacağı tahmin ediliyor.[signature][hline]        «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Rap'de başbakan bu kajmeran !!!
|| Yoneso hosting hizmetleri ||

>>>X+ Projéct web design<<<
Mesaj tarihi:
ya bırahh ya millete yeni gidioruz diyolar heriflerin ufosu var be basip gidiolardir gizlice

:D belki fazla x files izliyorum :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
ismail yk'yı gönderceklermiş onun oksijene ihtiyacı yok tabi.[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Mesaj tarihi:
yaa bırahk ya bakın şimdi bu elimdeki portakal mars olsun diyelim bu portakal bizden 50 milyon kilometre mi uzakta, aha bak yazdım üzerine 50. 50 milyon kilometre ne demek? bugün bi depo benzinle gitsen gitsen ne kadar gidersin? 700 kilometre sen kalkmış bana 50 milyon kilometre gidecem diyosun ya bırahh git işine yaaa. sen daha arabayla o kadar gidemiyon araba dediğin 100 yıldır var 30 senedir yapılan uzay aracıynan mı gidecen 50 milyon kilometre hade canım sende (ancalagan üzerine alınmayasın senle alakası yok :-))[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla.

[Bu mesaj Rahan tarafından 04 Haziran 2005 14:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Olaya bak biz nelerle ugrasıyoruz onlar neyle ugrasıyor...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

uA.com
Mesaj tarihi:
merak ediyorum bizimkiler nbe zaman baslicak uzay mevzularina hele bi 2050 lere gelelim İnşallah :/ düsündümde ben o zaman olmayabilirim :D napiym vatansagolsun[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Mesaj tarihi:
ben ölmeden şu uzay mevzuları gelişsinde dünya gözüyle bi uzaya da çıkalım pardon uzay gözüylemi diycektim[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak!
Mesaj tarihi:
said:
Xanthe, 04 Haziran 2005 16:15 tarihinde demiş ki:
2015 mı 10 mu ne ole bişiler diolardıda gıdınce ne olucak kı al sovyetler o yusden battı:)

senide astronot yaparlar xhantecigm :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
  • Yeni Oluştur...